dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Mr.Busta: Killtrill (ft. Giajjenno)

Killtrill (ft. Giajjenno)

Yeah! Mr Busta! Giajjenno! AK26! Rappfater! Killtrill! RETETETETE!
(Mr Busta:)
Igen elkezdte mindenki egyszer, csak valakire nem hatott az átkozott vegyszer, tudom mindenki DJ volt egykor, most reppesbe tolod, de szétnyom a szektor. Belemásztok ti bárkibe, pedig többet az öregapám lábvize. Belehaltok ti bármibe, pedig többet ér a rappfater szájvize. Hozom a flow-mat, hozod a slep-t, majd írunk egy repibe, egy sírós kis rappet, buzi tanoncok, szerelmesek mindig, bármilyen gáz lesz a pina, megy a sír-rí, nektek nem gáz a gecigránát, mert a Fluornak a kakiját azt lecidáznád, megennéd a kutyámnak a kutyaszarját, csak a címlapon lássák a gagyi barmát!

Refrén (Giajjenno):
Killtrill, ahogy rég tol a still-still, kaszabol a kiadó, mint a KillBill, mutass olyat aki név lett a rappbe ellenség onbroad, ellenfél egy se! Still-still, itt az RTM KillTrill, kaszabol a kiadó, mint a KillBill, sok az ellenség ellenfél egy se, mutass olyat aki név lett a rappbe!

(Mr Busta:
Minden faszomnak, lemezen egy se, igaz már megbaszták elötte seggbe. Kellett a Tv, hogy kiforrjon szarrá, kellett a pörgető, hogy kifagyjon, hajrá, kellett a börtön, hogy féljenek tőled, kellett a szilikon, hogy basszák a tőgyed. Ugyanúgy köröket futnak a hölgyek, mert a szopásból kurva nagy sport lett, én meg küzdök, hogy játsszák a klippem, a tetkó az kevés, mert nem basztak sitten, mindenkinek árulom a kibaszott bőrőm, pénzt adok érte, hogy szúrjatok tökön. Éljetek, hízzatok, vegyetek házat, ha elárulsz, nem számít gáznak. Az is reklám már, hogyha áztat, egy tizenhatodik senki, nem kell a gyásznak.

Refrén

(Mr Busta:)
Hatalmas csapda, hogy buzulsz a ride-ba, a sikeredet igazából senki se vágja, amit én tolok, egy kibaszott vágta, királynők ujjazzák magukat a kábdban. Elég a hangom, megmondom frankón, butának hiszel, de Boss lett a rangom, random csak jelzem, hogy nem játszik a pardon, igaz te kicsi? De nem vagyok Marton. Kitanult reppes, miért nem ingább hentes, egy disznónak a hátán kolbásszal kergess. Vidéki vagyok, de nem UG suttyó, ha feljöttök Pestre, majd megöl a metró. Szürke pontok, pici kis csontok, huszonévesen cink, hogyha csórtok. Utáltok mind, de lennétek klónok, rapfater 20 éve, viszem a boltot!

Refrén

Hírek
Hírek

PÁLYÁZZ NAGYLEMEZ KÉSZÍTÉSRE

Az előadó vagy a zenekar teljes nagylemeznyi felvétele az ügynökség által kijelölt és koordinált mentori stáb produceri munkájával valósulhat meg. A zenekarok és zenei projektek célzottan tudnak a számukra megfelelő producerhez jelentkezni. A produceri munka személyre szabottan az előadóhoz, stílusához hangolva valósul meg.

A felhívásra jelentkezhet minden olyan előadó vagy zenekar, aki vagy amelyek dalaikat saját maguk írják, és legalább egy saját szerzésű, publikált dallal rendelkeznek.

PÁLYÁZZ ITT!

A jelentkezés beadási határideje: 2021. december 3., 23:35.