Előadó: | Pap Rita |
---|---|
Album: | Hápi kacsa |
Megjelenés: | 1993 |
Hossz: | 0:00 |
Szövegírók: |
Pap Rita |
Bodnár Attila |
|
Kiadó: | Keressük! |
Stílus: | Keressük! |
Címkék: | Keressük! |
Most, e dallal hadd kívánjunk, boldog névnapot neked!
Felköszöntünk így, mi téged és mindenki ünnepel,
Most, e dallal hadd kívánjunk, boldog névnapot neked!
Mindíg ezt kívánja ilyenkor, aki téged szeret...
Eljött hát, újra itt a nap, neved honnan kaptad,
Szüleid akarták, hogy az emberek így hívjanak...
Azért kell, hogy ez így legyen,
Megkülönböztessen egymástól titeket,
És értsétek, ki kit keres...
Most, e dallal hadd kívánjunk boldog névapot neked!
Felköszöntünk így mi téged, és mindenki ünnepel,
Most, e dallal hadd kívánjunk, boldog névnapot neked!
Mindíg ezt kívánja ilyenkor, aki téged szeret...
Összejön mindíg ilyenkor, sok kedves barátod,
Atért, hogy örüljél, hoznak ők ajándékot...
Készíts gyorsan süteményt, ha jön a sok vendég,
Kínáld meg őket jószívvel, ha kérnek még...
Most, e dallal hadd kívánjunk boldog névapot neked!
Felköszöntünk így mi téged, és mindenki ünnepel,
Most, e dallal hadd kívánjunk, boldog névnapot neked!
Mindíg ezt kívánja ilyenkor, aki téged szeret...
Most, e dallal hadd kívánjunk boldog névapot neked!
Felköszöntünk így mi téged, és mindenki ünnepel,
Most, e dallal hadd kívánjunk, boldog névnapot neked!
Mindíg ezt kívánja ilyenkor, aki téged szeret...
Most, e dallal hadd kívánjunk boldog névapot neked!
Felköszöntünk így mi téged, és mindenki ünnepel,
Most, e dallal hadd kívánjunk, boldog névnapot neked!
Mindíg ezt kívánja ilyenkor, aki téged szeret...
Most, e dallal hadd kívánjunk,
Most e dallal hadd kívánjunk,
Most e dallal hadd kívánjunk, boldog névapot neked!
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál