dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Eccentrics: Hangvezető Jogar

Hangvezető Jogar

Bizonyos időközönként a szervezetnek szüksége van rá, hogy levetkőzze a hétköznapi strázsa nehéz nyomását. Sokan vannak, akik a látomásukat, fájdalmukat, örömüket, bánatukat orálisan beleaudionálják egy hangvezető jogarba. Így az elvakart feltűnési viszketegségek instant drámák vetítik ki egymás metrótól koszos kezéből a stafétát, mely megszólaltatja a tízen-húszonéves korosztály sorvadó hangszálait, mint egy letűnt kor hárfáját. Add ide a májkot – szólal meg Kárpát medencés akcentussal az unió iskolatáska által gyűrött margójáról a srác, és úgy passzírozza ki magából a fényre oxidáló szavakat, ahogy a gulyáskrémes tubusból erőltetjük ki az utolsó cseppeket. Nézd megilletődötten ezt az elgirhesedett terméket, miben valaha tápanyag-adalék volt, de kis betűkkel tűntették fel rá, hogy tartósítószert nem tartalmaz. Van, hogy a mikrofon csóválja az MC-ket, mert megelégeli, hogy egy provinciális kaszárnya mosléktöltő tölcsérének nézik. Van, hogy eldugul, ha néha rögös kifejezések torlódnak fel, mintha Grétsy László lenne benne a gonosz dzsinn, aki egy revizor megjátszott rosszallásával elbarikádozza a hangsávokat. Van, hogy visszaöklendezi egyben az összes izzadtságban úszó elpépesedett rímhalmot, és mint egy hömpölygő tsunami, elárasztja az egész szórakozóhelyet. Kérdés: lesz-e olyan nem társadalmon kívül élő személy, aki mindezt kibúvárszivattyúzza.

Hírek
Hírek

Lábas Viki profi tánccal lepett meg minket a Margaret Island új klipjében

A Senki nem felel c. dalukhoz forgatott klipben Lábas Viki énekesnő egy fiatal, profi kortárs balettáncossal, Vincze Lotárral mutatja be egy párkapcsolat dinamikáját.

A dalt élőben február 5-én, az Akvárium klubban hallhatja majd a közönség. KATT IDE!

A Margaret Island első táncos klipjének képi világát Szeleczki Rozália rendező és Czár Gergely koreográfus álmodta meg, amiben Viki nem félt kilépni a komfortzónájából: életében először kísérletezett a kortárs tánccal.

A klipforgatást megelőző próbafolyamat során Lábas Viki heteken át rendszeresen járt le a táncosok szegedi próbatermébe, elmondása szerint azonban minden perc megérte, rengeteget adott neki a közös tánc: “Bár mindig is szerettem táncolni, magam is meglepődtem, milyen óriási élményt szereztek számomra a hosszú próbanapok Lotárral és a koreográfusunkkal, Gergővel, akiknek nagyon hálás vagyok, hogy amatőr létemre is szívesen fogadtak engem, és a legnagyobb türelemmel biztattak a nulladik perctől kezdve”, mesél erről az időszakról Viki. “Már nevetve emlékszem vissza az őrületes izomlázra, amit a 3-4 órás próbák után éreztem, most értettem meg csak igazán, mit jelent a ‘tetőtől-talpig’ kifejezés… Kemény volt, de nagyon szeretem a végeredményt. A tánc pedig valódi terápia volt számomra, imádnám, ha valamilyen formában be tudnám építeni az életembe a későbbiekben!”