dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Punkie: Kőbánya homeless

Kőbánya homeless

Megjött a metró kiszállok és nézek
Rohadt szagok terjengnek, ez az amit érzek
Homless-ek mindenhol, körülvesznek engem
Tévhit, ha azt hiszik külföldi a szlengem

Vizes palack náluk zavaros a színe
Szájszagtól terjeng undorító íze
Golyó van talpukon, dülöngnek balra
Okádnak nagyokat a plexiüveg falra HEJJJJ

Ref.
KŐBÁNYA-KISPEST SZÖRP
KŐBÁNYA-KISPEST SZÖRP
KŐBÁNYA-KISPEST SZÖRP

Mérget isznak nap, mint nap öröm fakad rájuk
Durván sárga színű piától a májuk
Újságot árulnak, aprót kérnek érte
Ez az üzlet soha nem jön majd létre HEJJJJJ

Ref.

SKA…
Rendőrök igazoltatnak, minden jó ok nélkül
Gengszterek mögöttük lőnek, minden jó ok nélkül
Egyiknek ingyen cirkusz, másoknak kézen fogó
Megjött a káritász kisbusz, nesztek bazdmeg POGÓ

Ref. 2X

Hírek
Hírek

Jelöld kedvenc produceredet november 14-ig!

Végéhez közeledik Lombos Márton műsora a Beat rádión, az utolsó két rész a hallgatókon is múlik!

A június óta a Beat digitális rádió műsorán futó Producer lassan véget ér. A műsorban ahol a zene valóban életre kelt, olyan nevekhez kerültünk közelebb és ismerhettünk meg mélyebben mint Szabó Zé, Nagy Laci ‘Gitano’, Hailing Tomi, Bakonyi Bálint ‘Hiboo’, Ferencz Péter ‘Peet’, Temesi Berci, Rakonczai Viktor, Somogyvári Dani, Gasperik Fecó, Vígh Arnold, Burai Krisztián, Závodi Gábor, Lázár Tibi, Szirtes Edina Mókus, Szakos Krisztián, Sebestény Áron, Malek Miki vag Czifra Sándor.

Ha valakivel beszélgetek a műsorról, mindig ezt mondom. Minden egyes felvételen elhangzott egy mondat vagy gondolat, ami aranyat ér. Ami tényleg a siker kulcsa. Mert ugye az volt a koncepció, hogy az abszolút szubjektív “művésziesség” helyett inkább a siker után menjünk, hogy próbáljunk valamiféle objektív szempontot találni (nézettség, referenciák, arany-, platina lemezek, szakmai díjak, a szakemberek piacának mérete, stb.)… meg hát ugye erre kíváncsiak a hallgatók.” - mondta Lombos Marci

A sorozat küldetése, hogy közelebb hozza az emberekhez a zeneiparban sokszor háttérben meghúzódó alakokat, akik miatt végül megszólal a zene, akik által a dalok színt kapnak. A Beat stúdiójába érkező producerektől Lombos Marci (előadó, dalszövegíró, zenei projektek vezetője, mentor) műsorvezető három dalt kért. Azt ami az áttörést hozta számukra, a nagy kedvencüket és a nagy meglepetést. 

Az NKA Hangfoglaló Program nyertes sorozatának eddig tizennyolc epizódja került adásba és a maradék kettő születéséhez a műsor hallgatóit is be szeretnék vonni a szerkesztők. 

A beatradiohungary@gmail.com-ra várják a beérkező üzeneteket azon producerek nevével, akikkel még szívesen hallgatnátok beszélgetést a követők. A legtöbbször beérkezett két név bekerült Lombos Marci műsorába! Határidő: November 14.