Előadó: | Vasárnapi Fiúk |
---|---|
Album: | Keressük! |
Szövegírók: |
Dudás László |
Keressük a zeneszerzőt! | |
Kiadó: | Keressük! |
Stílus: | Pop / Rock |
Címkék: | Keressük! |
Csíkok szaladnak az út közepén,
Lombok suttognak pont úgy mint én.
Régóta itt állok az út szélén.
Talán senki nem vár engem sem a legvégén.
Nem is érdekel, hogy mit gondolok.
Te azt gondolod, lehet nem is tudok.
Mivel én most is csak hallgatok,
számodra már csak egy huszadik senki vagyok.
REF:
Szólni szeretnék de nem szabad,
Bárcsak hallaná már valaki a hangomat.
Szólni szeretnék de nem merek,
Bárcsak megmondaná valaki hogy mit lehet.
Az utam már sehova nem vezet.
Ha mégis ott rám nem vár élvezet.
Biztos üres mind a két kezed,
Mosolyoghatnék, de Terád én már nem merek.
REF:
Szólni szeretnék de nem szabad,
Bárcsak hallaná már valaki a hangomat.
Szólni szeretnék de nem merek,
Hahó,hahó,hahó emberek!
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál