dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Staten Island: Álmomban láttalak

Staten Island - Álmomban láttalak

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Staten Island
Album: Keressük!
Szövegírók: Keressük a szövegírót!
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 5560 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Álmomban láttalak

Elmehetnénk másvilágba egy sokkal szebb és jobb világba tele lenne élvezettel játszhatnál a képzelettel.

Ha kérdeznék mi volt eddig hol voltam merre hányszor, én azt kérdem hogy miért jártál mindig csak teljesen másról.

Álmomban láttalak a szívembe zártalak te mondhatsz már bármit ez nem ér meg ennyit, elmondtam párszor már legalább százszor, hogy az úgy nem jó ha folyton csak játszol nem vagyok ártatlan de nem csak az én hibám számítok arra végül majd rám talál az igazi szerelem és nem hagy el.

Ha már nem látod tiszta szemmel, ép testel, ép lélekkel gondold át mit is tennél hogy ha már végleg elmerültél ha már nem tudod mit is érzel ha már nem fogod fel ép ésszel támaszkodj más vállára és többet ne nézz vissza.

Álmomban láttalak a szívembe zártalak de mondhatsz már bármit az nem ér meg ennyit elmondtam párszor már legalább százszor, hogy az úgy nem jó ha folyton csak játszol nem vagyok ártatlan de nem csak az én hibám számítok arra végül majd rám talál az igazi szerelem és nem hagy el.

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.

 

KFT-dalszövegek itt.


Hallgasd végig az albumot itt.

 

A korongról a "Te vagy az, aki kell" című felvételt már korábban megismerhettük. A slágergyanús trackhez Lantos P. István fotóművész képeiből készült videóklip. Most pedig a "Valahogy nem az én napom" című újdonsághoz debütált egy geometriai alakzatokban és különböző vizuális elemekben gazdag lyric videó. A fülbemászó dalban közreműködik Háry Péter (szintetizátor), Pribojszki Mátyás (szájharmonika) és Szász Ágnes (ének) is.



 

A KFT a nyolcvanas évek legendás újhullámos együttese, a hazai elektronikus zene úttörője. A nevükhöz olyan megoldások fűződnek, amelyek évtizedekre meghatározták az elektronikus hangzást a magyar zenei életben.

 

A csapat június 20-án izgalmas koncertre készül: együtt lépnek fel a Pál Utcai Fiúk nevű zenekarral a Budapest Parkban. A véletlen úgy hozta, hogy eddig fesztiválokon is szinte alig találkoztak, most azonban közös blokkok is lesznek a műsorban. A KFT-vel ezen az estén fellép Gábor Andor UFO, Lengyelfi Eszter és a Vintage Dolls énekes trió is.





Fotók: KFT