dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Bery: Darabokban hever a szívem

Darabokban hever a szívem

Sokszor nehéz volt napról-napra érezni úgy, hogy jó legyen. Most már vége van és az emlékeimet ha kell elengedem. Kanyargós út, ami vezet, olyan hosszú, nincs is rá szó. És tudod sosem tűnik el, néha újra járható.

Ref.: Darabokban hever a szívem minden ami jó volt rég elillant. A kirakós játék én vagyok talán. Emlékeid sorába léptem, nélküled élem már az életem. A tűzből hamu lett csupán.

Most a végtelen fura álmot int, és hamis gyötrő álmot sző. A gondolat onnan a mélyből forrásvízként tör elő. Rossz ízű az a patak, nekem mégis csak ezüstfolyó. Tudod sosem tűnik el, néha újra látható.

Ref.: 1x

INSTRUMENT

Ref.: 1x

Hírek
Hírek

PÁLYÁZZ NAGYLEMEZ KÉSZÍTÉSRE

Az előadó vagy a zenekar teljes nagylemeznyi felvétele az ügynökség által kijelölt és koordinált mentori stáb produceri munkájával valósulhat meg. A zenekarok és zenei projektek célzottan tudnak a számukra megfelelő producerhez jelentkezni. A produceri munka személyre szabottan az előadóhoz, stílusához hangolva valósul meg.

A felhívásra jelentkezhet minden olyan előadó vagy zenekar, aki vagy amelyek dalaikat saját maguk írják, és legalább egy saját szerzésű, publikált dallal rendelkeznek.

PÁLYÁZZ ITT!

A jelentkezés beadási határideje: 2021. december 3., 23:35.