dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar: Csak Cha-Cha-Cha

Csak Cha-Cha-Cha

Csak Cha-Cha-Cha
Ez a feladat mára
Hmm, Cha-Cha-Cha
Topogj a ritmusára

Még Cha-Cha-Cha
Sasszé balra és hátra
Egy-két-hár'-négy, Cha-Cha-Cha
Szenvedély hív a táncba

Engem nem szédít vastag bankbetét
Ékszer, púder vagy kövér csekk
Könnyű élet, luxus, kényelem, férfi kell, aki átölel
És Cha-Cha-Cha minden mennyiségben

Ó, Cha-Cha-Cha, te vagy a végzetem
Ó, Cha-Cha-Cha
Cha-Cha-Cha

Lehet az utcabál vagy híres tánclokál
Lehetsz sztár vagy egy kis dizőz
Lehet fénysugár vagy meghitt félhomály
Tél vagy nyár, tavasz vagy ősz, ó!

Csak Cha-Cha-Cha
Ez a sikk ma bárban, jégen, az iskolában
Cha-Cha-Cha, írd a WC falára

Nem kell a földrajz, matek, kémia, ha-ha
Nem kell más már, csak a Cha-Cha
Táncba csábít, hív az új szeszély
Ha kél a Nap, s ha eljön az éj

Ó, Cha-Cha-Cha
Te vagy a végzetem
Ó, te vagy a végzetem!

Hírek
Hírek

Budapesten folytatódik a Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozat

Július 4-én Budapesten, a Kobuci Kertben következő állomásához ér a Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozat.

A nagyszabású könnyűzenei verseny döntőjében 10 produkció lép fel, és közel 30 értékes nyereményért küzdenek meg egymással. A győztes többek közt stúdiózást, koncertezési lehetőségeket és médiamegjelenéseket nyer.

Május 9-én Debrecenben indult az idei Fülesbagoly Tehetségkutató-sorozat, a Nagyerdei Víztoronyban egy helyi zenekar, a Heavy Brains végzett az első helyen. A könnyűzenei verseny ezúttal Budapesten folytatódik, a fővárosi döntő július 4-én, vasárnap déltől lesz a Kobuci Kertben.

A verseny során közel 30 díjat adnak át a szervezők, köztük fesztiválos fellépéseket, rádiós játszást, különböző tárgynyereményeket, zenekari fotózást, videókészítést és egy kislemez elkészítését a Pinewood Studioban. A döntőben megválasztják a legjobb zenészt, a legjobb énekest és énekesnőt, a legjobb dalszövegírót, a legjobb dobost, illetve a legjobb frontembernek átadják a Siklósi Örs Díjat. Az első helyezett automatikusan részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató nagydöntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint

A július 4-diki eseményen jelen lesznek a Majdnem Híres Rocksuli hallgatói annak érdekében, hogy a leendő menedzserek és a fináléban fellépő együttesek egymásra találhassanak, adott esetben kialakulhasson közöttük munkakapcsolat. 
A fellépőket ezúttal Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Harcsa Veronika énekes, dalszerző és Warnusz Zsuzsa Artisjus-díjas zenepedagógus, zenész, hangszerelő zsűrizi. 

Az óbudai eseményen a 10 döntős koncertjét követően a tavalyi debreceni nyertes és Öröm a Zene-fődíjas Kontraszt fog zenélni, majd ezt követi az eredményhirdetés és díjkiosztó. A belépés ingyenes.

A Fülesbagoly Tehetségkutatók az Öröm a Zene rendszerében jöttek létre, a Hangfoglaló Program támogatásával, 31 zenei szervezet, illetve szereplő partnerségében, a Fülesbagoly Alapítvány szervezésében.