dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Muzsikás együttes: Bonchidai cimbalmos

Muzsikás együttes - Bonchidai cimbalmos

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Muzsikás együttes
Album: Keressük!
Szövegírók: Tradícionális
Hamar Dániel
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 3474 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Bonchidai cimbalmos

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

DR BRS és az Ocho Macho szokatlan kollektívája hozta el a tavasz édes örömódáját

Míg új rekordot döntött DR BRS kollab slágere a „Koccintós” 40 milliós nézettségével már kilátásba helyezte egy friss banger eljöttét! A platinalemezes producerre meglepően most egy nyolctagú szuperzenekar, az Ocho Macho figyelt fel, hogy közösen elhozzák 2024 legtalálóbb előnyári dalát, a „Szavazz a tavaszra”-t. A DJ számára ez az első, hogy együttessel lett featje, és vice versa 21 éves pályafutása alatt az Ocho Machonak ez az első, hogy a dalszerzésbe egy DJ-t vont be.


Ocho Macho-dalszövegek itt.


DR BRS dalszövegek itt.

 

Béres Attila, akit mindenki csak úgy ismer, mint a bulik megmentője: DR BRS számára megérkezett a szezon és végre megtöri a közel féléves, télies csendet egy igazi tapadós dallamú popfelvétellel, a „Szavazz a tavaszra” címmel. Ezúttal viszont nem a sikergyáros volt a kezdeményező, hanem a nagymúltú Ocho Macho, akik szintén régóta először most indítványoztak egy együttműködést.




 

Maga a formáció frontembere, Kirchknopf Gergő mesélt, mi ösztönözte a megkeresést

 

„Nekem személy szerint volt egy személyes élményem Atikával, mikor az egyik koncertünk után egy bizonyos klubban ő játszott. Felkaptam a fejem, hogy milyen jófej DJ, rendesen élt a közönséggel és ráadásul egy Ocho-dalt is lejátszott. Legutóbb viszont véletlenül hallottam egy felvételt tőle, aminek nagyon tetszett a hangszerelése és Atika hangja meg a vaker nagyon illett bele, rendesen jókedvem lett tőle. Így kerestem meg és lett végül ez a közös projektünk.”

 

„Nagyon tetszett a Geri által elküldött demó, megfogta a lelkemet. Én ezt kiegészítettem zenei részekkel, ritmikával és együtt véglegesítettük a szöveget. Arra törekedtünk, hogy Gergő romantikus oldalát az én részem jól kiegészítse, amit szerintem jól összehoztunk. Majd Vígh Arnoldot vontuk be a hangszerelésbe, keverésbe, ami maximálisan olyan lett, amilyet szerettünk volna” – árulta el DR BRS az alkotófolyamatot.

 

A csapat számára elengedhetetlen volt egy videóklipforgatás, amely annyira jól telt, hogy inkább tűnt egy kis vakációnak. A végeredmény festői lett és azonnal érezhetjük minden porcikánkban a reményeink szerint most már sokáig velünk maradó, jó idő rezgéseit!

 



 

 Fotó: DR BRS x Ocho Macho