dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Dannona: Süt a nap

Süt a nap

Halihó, halihó style-om befogható, éteren szól most a raggamuffin rádió.
Haliho haliho egyetérthetünk abban, hogy most már inkább csak lazán szállni jó..

Verse1:

Süt a nap, száll fel az égbe a ganja.
Menetel a beachre rasta maharadzsa, és látja, nem is látja inkább érzi,
ahogy a napsütés most a testét széttépi, és érzi nem is érzi inkább látja,
ahogy mosolyra görbül a csinibabák szája,
és hallja nem is hallja inkább falja, a reggae zenét most az életre szarva.

Ragga1:

Süt a nap szál,l nem vár, a füst jár körbe. Nem görbe szemem sarkán tör be. Én inkább nem adom az álmom most körbe, én inkább belibbenek még egy körre, hiszen itt a nyár vár, nem repül az idő már. Érik a rastafa gyümölcse. Nem marad, csak hasztalan akarat, ha lyukas szákod száján akarod kifogni a hal a k a ta lakat a lakat a számon...........Most oldódik látom, ahogy írodik az álmom, és nem értem mi ez az icipici piros keretes gomb. Talán ha megnyomom megoldódik számomra minden apró gond.Lehet még számtalan akadály, folyosó végén pislákoló fekete alagút eleje. Lehet e veleje sarjad ereje, rabló véred féreg elegye. Tehet e koporsó mélyének feneke természet ereje álltal hidegre. Lehet e gyerekem, holnapom szerelmem, vagy inkább le szúrsz kedvedre?
Verse2:

Mindenki kurvára ért az élethez.
Van aki hatalmas és azt mondja ez lesz.
Van aki elveszi jogaid és a lányod megrontja.......
börtönbe vele, inkább pénzért kihozza egy sztárügyvéd baszki itt már nicsen határ
Megélhetési a lopás ölbetett kézzel vár a rendőr
a sarkon míg ők csak futnak, a gyerekek meg minden kis lyukon átjutnak, és viszik a
kocsid, a pénzed, a lelked, a házad. Hiába magyar az ember ha lázad, a becsület nem ügy a problémád várhat. Addig is építünk szarból várat.
Segély hátán, magyar puszta napsütötte berkein. Munka heve hergelte fel sebeit a kezein, és várja mikor jön arra szegény, árva magyar pára. Ő majd felkarolja, és fel viszi lakására, hiszen ott adhat majd neki inni enni minden jót, ugyanis dolgozik és naphosszat fizeti az adót. Úgyhogy telik is gyerekre kettő helyett mingyárt százra, ha nem adna okot rá dannona nem venné szájára.Most mégis úgy érzem, egy icipicit feszes az a húr, amin alapvetően béketűrésem is alapul Nem akarok én parát, nem akarok samale romale barát. Nem akarok félni saját utcámban ha jő az esti karát, nem akarok semmit csak békét, nem akarok mást csak ennyit kérnék.
DANNONA NEM AKAR MÁST CSAK BÉKÉT.

Hírek
Hírek

PÁLYÁZZ NAGYLEMEZ KÉSZÍTÉSRE

Az előadó vagy a zenekar teljes nagylemeznyi felvétele az ügynökség által kijelölt és koordinált mentori stáb produceri munkájával valósulhat meg. A zenekarok és zenei projektek célzottan tudnak a számukra megfelelő producerhez jelentkezni. A produceri munka személyre szabottan az előadóhoz, stílusához hangolva valósul meg.

A felhívásra jelentkezhet minden olyan előadó vagy zenekar, aki vagy amelyek dalaikat saját maguk írják, és legalább egy saját szerzésű, publikált dallal rendelkeznek.

PÁLYÁZZ ITT!

A jelentkezés beadási határideje: 2021. december 3., 23:35.