dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Ganxsta Zolee és a Kartel: Kapod amit látsz

Ganxsta Zolee és a Kartel - Kapod amit látsz

off off off off off
Dupla élvezet / part1
Előadó: Ganxsta Zolee és a Kartel
Album: Dupla élvezet / part1
Megjelenés: 2006
Hossz: Keressük!
Szövegírók: Zana Zoltán (Ganxsta Zolee)
Török Tamás
Zana Zoltán
Zeneszerzők: Török Tamás
Szolnoki Péter
Kiadó: Gold Record
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 5, összesen 12277 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Kapod amit látsz

Bon Bon & Ganxsta Zolee és a Kartel

Hé! Most, hogy a lendület zenél és ezt mindent megér, a vér nem válik vízzé, itt van a Bon Bon meg Zé! Ami befelé zúz, kifelé szakít, taszít, haragot szít, érzem, hogy miénk a pálya büntet az öreg rája Hallgassátok most, hogy jön rátok az átok, hogy megtudjátok azt, hogy ki a ti apátok ??? A járt utadat ne add föl azért amin még nem jársz. Itt vagyunk nincs semmi trükk kapod amit látsz!!

Refrén:
Nézd meg te is látod: mi sem élünk egyformán
Összeköt mégis a barátság
Nekünk mindegy tél vagy nyár (Azt kapod amit látsz!)
Nálunk mindig áll a bál (Azt amit látsz)
Együtt minden könnyebb lesz. Gyere már! (Itt nincsen semmi más, azt kapod amit látsz)
Nálunk minden perc oly más (Azt kapod amit látsz)
Velünk hidd el meg sem állsz (Azt amit látsz)
Nekünk jó, ha velünk szállsz mire vársz!? (Itt nincsen semmi más, azt kapod amit látsz)

Hiába, itt van az angyalföldi srác ez már önmagában ráz, felejtsd a féket egy a pedál a gáz. Hanyagolj mindent jobb az hogyha csak nekem hiszel, az a helyzet, hogy az Isten hozott, az Ördög visz el. Miénk a zene miénk a tánc, miénk a gond és miénk a ránc, miénk a bilincs no meg a lánc. azt mondják Zolee ott van a bulizás ahova te hozod: a csajok, a spanok, a bulák, kanok mindenki mozog

Refrén

Refrén (második fele) (2x

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

„Izzik a szabadság a véremben” - Itt van Azahriah új albuma!

"Úgy érzem, egy életem van, nem leszek félember

mer’ bent izzik a szabadság a véremben"


Azahriah-dalszövegek itt.


Nyolcszámos lemezzel jelentkezik májusi tripla Aréna-koncertje előtt Magyarország legnépszerűbb előadója. A skatulya I. című lemezről a mariana.árok már túlszárnyalta a 2,5 milliós megtekintést YouTube-on, a cipoe pedig szintén hasít: 1,6 millió megtekintésnél jár. Ezekhez érkezik most hat további dal.

 

 

A dalszerző-előadó így mesél a lemezről: „Korábban mindig próbáltam előre összeírni, megtervezni minden dalt, aszerint haladni az alkotómunkával, ahogyan a fejemben egy album összeállt. Viszont a zenekészítési folyamat ennek a szöges ellentéte. Megannyi ilyen tapasztalat után biztosra mondom, hogy a legjobb hangulatok, illetve a legértékesebb gondolatok és dallamok mindig akkor érkeznek, amikor nincs előre felvázolva, hogy vajon milyen lesz a teljes egész.

 

A skatulya I. című lemezen Azahriah új területekre lép. Ő maga így fogalmaz: „A skatulya albumsorozattal igyekszem a legkísérletezőbb, legszélsőségesebb hangzásokat próbálgatni, aztán a legjobbakat leválogatom, s végül egy összefüggő sztorivá igyekszem formálni a lemezen.” S hogy a kísérletezést mennyire komolyan veszi, azt mi sem bizonyítja jobban, mint a tartarosz című dal – ami egy metálszám. Hasonlóra – hogy egy, a karrierje csúcsán járó popsztár metáldallal rukkoljon elő – még a nemzetközi színtéren se nagyon akad példa. De hát ő maga énekli: izzik a szabadság a vérében.

 

A visualizerekben a mariana.árok klipjének különös, enigmatikus látványvilága köszön vissza (Emil Goodman munkái), a szövegek pedig a carpe diemtől a világvége-flessig igen széles skálán mozognak. Egy biztos: úgy lángol, hogy még a tenger mélyén se lehet kioltani.


Fotó: Azahriah