dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
MáKa: Én így érzek

Én így érzek

Sötét alagút vezet körbenézek most minden homály,mennék előre de semmit nem látok,nem tudom az énem hol áll.A magányba bújnék,sokszor elvenném életem,de ha ezt meg tenném,el veszteném őket akiket szerettem.Mégis fájnak a sorok,mindent amit írok,mert nem látok mást,csak egy fehér utat aminek sosincs vége szép látomás.De mit ér ha ez mind csak szép álom,mikor felkelek eszembe jut hiába várom,már nem jön el nincs közel jövő,sem fáradt múlt,nehéz felfogni,ezek a röpke évek,igen ez mind kifakult.Mennék a végtelenbe,kiabálnám hogy én máshogy akarom, hogy én már meg tértem, az összes bűnömet bánom.Hogy élhessek legyek aki vagyok,és legyek önmagam,fenn az égen a csillag már ragyog!Ragyog hisz mindenkinek sorsa van nem menekülhet előle,hiába lépsz le hirtelen te is kapsz belőle.Értékek,fájdalmak, búcsúdalok tömkelege,vidd a francba innen, tűzre vele.Mér ezzel kell foglalkozni így élni tovább, hogy a fájdalmak előrébb vannak mint a boldogság.Nem akarok így élni repülnék másfelé ahol egy angyallal találkoznék ki átadná a helyét,befogadna minden csendes lenne,nem fájna a szívem,és esélyt adna arra, hogy álmaim véghez vigyem.Nem akarok így élni repülnék másfelé ahol egy angyallal találkoznék ki átadná a helyét,befogadna minden csendes lenne,nem fájna a szívem,és esélyt adna arra hogy álmaim véghez vigyem.

Tovább szállnék elvegyülnék a végtelenbe,ahol más lény lennék,olyan mint a képzeletbe.Ahol minden szép,ahol minden egy mesebeli álom,igen ez az amit évek óta már nagyon várok.követni azt a fehér utat amit akkor láttam,bánat nélkül élni,már mindent meg bántam.Hidd el most minden más lesz már el múlt, a szívembe örökös gyertya fény gyúlt.Bárcsak tudnék repülni akárcsak a madár, keresném a boldogságot ami csak rám vár,nem tisztulnak a lelkek, egyre jobban száll a köd, és minden ember egymásra,egymásra köpköd.Nem lesz nyugalom ezt már tudják az égiek,senkinek nem kell a gyűrött kép, mert már régiek.Ezek vagyunk mi,akaratlanul szenvedünk.Nem másnak,magunknak kéne tetszenünk.

Hírek
Hírek

Brains: a hegy - új klip!

A Brains legújabb dala, A hegy arról szól, hogy ha messzebbről, felülről nézünk egy problémát, könnyebben megtaláljuk a megoldást.


BRAINS DALSZÖVEGEKET ITT TALÁLSZ.


„Egy sima szövegvideónak készült, de annyira sok jó felvétel született, és mellé egy izgalmas vizuális effekt, hogy végül több lett. A klip helyszíne adta magát, hiszen a zenekar több tagja is a Dunakanyarban él. Így átvitt és szószerinti értelemben is megjelenik a hegy a videóban és a dalban. Nagyon nagy mázlink volt, mert előtte és utána is esett az eső, de pont a forgatás napján nem. Nem volt egyszerű, jó sokszor újra kellett venni egy-egy jelenetet, szóval ezzel le is tudtam az a heti kardióedzésemet. A hegymászás, a sport az én életemből jött, hiszen jó ideje aktívan sportolok. Évekkel ezelőtt a szakmában dolgozó kollegákat nézve rájöttem, hogy nagyon megviseli az egészséget ez az életforma. 


Amikor vége ősszel a fesztiválszezonnak egészen tavaszig nekiállok rendszeresen futni. Edző segítségével kezdtem bele, mert féltem a sérüléstől. Egy ideig annyira intenzíven futottam, hogy a félmaratonig is eljutottam


Erről szól egy korábbi dalunk is, a Maradok mozgásban. Nyáron aztán persze mindig lelakom azt, amit felépítek ebben az időszakban…” - meséli Columbo, aki azt is elárulta, hogy a tavaly év végi turnét követően, már a tavaszi koncertekre készül a zenekar.

 

Idén még további két dal megjelenést terveznek, augusztusban pedig a Budapest Parkban lesz az idei Brains nagykoncert.


Fotók: Brains hivatalos