dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
L.L. Junior: Adj erőt

L.L. Junior - Adj erőt

off off off off off
Impresszió
Előadó: L.L. Junior
Album: Impresszió
Megjelenés: 2010
Hossz: 0:00
Szövegírók: Lesi László Csaba
Lakatos Róbert
Árgyó Péter
Lesi László
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Private Moon Records
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 4, összesen 21147 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Adj erőt

Baby kérlek ne kerázz, ne parázz már gyere már, ne játszd a szerepet fú, ne kéressed magad úgy.

Ez a flow baby itt csak téged vár, gyere már és érezd az éjszaka ritmusát, finoman lüktet, teljesen kikapcsol és ebben már semmi sem gátol.
Abraka-dabra itt a varázsló, akinek minden ríme varázsszó. Kicsapom a pálcám és íme egy csoda, dicsak a DJ-nek nincsen foga. De csak játssza, játssza, ő nem bánja, torkaszakadtából ezt kiabálja: Ulari palma jadamo balti... ezt az éjjelt nem fogod megbánni!

Refr.:

Ébredj, a holnapot ne féljed, adj erőt a mának, egy frenetikus láznak. És ne érdekeljen, hogy téged ki láthat, ebből minket senki soha ki nem zárhat.

Baby kérlek ne kerázz, ne parázz már gyere már, ne játszd a szerepet fú, ne kéressed magad úgy.

Velem itt a ritmus zakatol a füledbe, az adrenalin lüktet a véredben, hiába próbálsz, de nem tudsz megállni, a tánciskolát nem kell itt kijárni. Hát csak érezd hát baby, újra meg újra és az egész város mind ezt fújja, hatalmas hangulat minden este, hát most mindenkinek mozogjon a teste. Látom a vágyat én a szemedben, vezesd le itt a stresszedet nevetve, én azt szeretem, hogyha adok és kapok, de csak akkor hogyha ezt a ritmust megkapod.

Refr.:

Ébredj, a holnapot ne féljed, adj erőt a mának, egy frenetikus láznak. És ne érdekeljen, hogy téged ki láthat, ebből minket senki soha ki nem zárhat.

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Király Linda koncertje a Várkert Bazárban

Harmony of love - Király Linda koncertje a Várkert Bazárban


Az énekesnő május 5-én, 19 órai kezdettel ad koncertet a Várkert Bazár rendezvénytermében.

 

Király Linda-dalszövegek itt.


Az Egyesült Államokban született és tanult, itthon is nagy népszerűségnek örvendő Király Linda az énekesnők legjobbjai közé tartozik, pályája során nem egy nagy formátumú magyar és külföldi művésszel dolgozhatott együtt. Zenéje és különleges hangja azonnal belopja magát bárki szívébe, és sokáig ott is marad. 


Május ötödikén „Harmony of love” című koncerten a Várkert Bazárban a Stúdió 11 Ensemble zenekar közreműködésével találkozhatnak vele a rajongók.


A koncert maradandó élményt és sokszínűséget ígér, Király Linda otthonosan mozog a változatos műfajok között, a soul, a jazz, a pop, a rock, de még az opera sem jelent neki kihívást. 


A koncert napja egybeesik Anyák napjával, így az énekesnő az első blokkjában az édesanyákat szeretné köszönteni dalaival.





A koncerten elhangzanak magyar és angol nyelvű dalok is: Presser-dalaitól kezdve (Szerelem utolsó vérig, Fák is siratják ), nagy világsztárok dalaiból(akik hatással voltak a karrierjére), Tina Turneren át egészen a legújabb slágerével bezárólag (Bánj velem szépen) kaphat egy nagyobb merítést a hallgatóság. Az egyedülálló estén a szívükhöz legközelebb álló dalokat adják majd elő az énekesek.


Az esemény sztárvendége az énekesnő testvére, az unikális hangú, számos albumot a háta mögött tudó Király Viktor.


A testvérek mindenki által jól ismert dalaiból is ízelítőt kap a közönség. A Király Viktorral közös fellépésről az énekesnő úgy fogalmazott, hogy örömzenélésre készülnek. „Amikor együtt vagyunk a színpadon, kacagunk, bolondozunk egymással, a teljes feltöltődés állapotában vagyunk”, többek között azért is zenélnek, hogy örömöt adjanak az embereknek, akik, ha rövid időre is, de a zene által felszabadulnak a hétköznapok terhei alól. „Azért is lettünk zenészek, mert egyrészt ez minket is gyógyít, másrészt az embereknek pozitív energiát adhat”.

 

Király Linda nem először ad koncertet a Várkert Bazárban. Korábban Tóth Verával együtt varázsolták el a közönséget.

 


Fotók: Király Linda