dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Vibrátor Duó: Maradj velem, vagy mással!

Vibrátor Duó - Maradj velem, vagy mással!

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Vibrátor Duó
Album: Keressük!
Szövegírók: Maksa Zoltán
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 2, összesen 2428 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Maradj velem, vagy mással!

Még egyszer összefutottam a pasim szeretőjével a közértben
Olyan volt, mint pöfeteggomba leeresztve
Én megnyugodva láttam, lám mégis van kinél még én is szebb vagyok
Bár Csernobil óta határozottan romlott a helyzet ami a külsőmet illeti

Nem szégyellem, hogy a nadrágomban érintetlen mikrofauna van
Sűrű sötét erdő mélyén milliónyi kis élőlény
Valamennyi úgy a szívemhez nőtt
Hogy nincs is kedvem váltani alsóneműt

Szeretlek én és sokan mások
Bármit megteszek neked, ha kell gödröt is ások
Sírba viszlek ígérem, csak maradj velem
Elkészül addigra nekünk a dupla verem
Aztán exhumállak én és miénk a világ
Vár minket Róma, Párizs és a skandináv
Országok közül is Itália, vagy a térkép van fordítva, vagy sajtóhiba

Sajtóhiba

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Az óriási érdeklődésre való tekintettel a Five Finger Death Punch július 9-i koncertje a Budapest Arénában kerül megrendezésre

A megvásárolt jegyek változatlan formában érvényesek - és mostantól ülőhelyek is kaphatók.


Megjelent a DMX-szel közös THIS IS THE WAY


A multi-platina eladásokkal rendelkező hard rock zenekar, a FIVE FINGER DEATH PUNCH bejelentette a július 9-i, budapesti koncerthelyszínének megváltoztatását. A nagy érdeklődésre való tekintettel a teltházasá vált Barba Negra helyett a zenekar a Budapest Arénában fog fellépni, és így minden magyar rajongó részt tud venni a koncerten. Az Five Finger Death Punch jelenleg Európában turnézik showjával, valamint fellépnek a legnagyobb fesztiválokon. Emellett a Five Finger Death Punch továbbra is a Metallica M72 erópai stadionturnéjának előzenekara. Az 5FDP koncertjein, beleértve a budapestit is, az ICE NINE KILLS az előzenekar.


A július 9-i, Budapest Arénában megrendezésre kerülő 5FDP show jegyei már kaphatók a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon. A korábban megvásárolt Barba Negrás jegyek változatlan formában érvényesek a Budapest Arénába.


A 5FDP nemrégiben kiadta a 9. albumuk, a 2022-es Afterlife deluxe verzióját. Az album négy bónusz számot tartalmaz. 3 dal - a The End, a Judgement Day és a Thanks For Asking akusztikus verzióit -, valamint egy új dalt, a This Is The Way-t, a 2021 -ben elhunyt legendás rapper, DMX közreműködésével. Jelenleg ez a dal 2. helyen áll az amerkai Rock Rádiós listán, megjelenésekor pedig vezette Billboard Hard Rock listáját, ezzel ez a zenekar 17. listavezető, és 35. top10-es száma.


A Five Finger Death Punch nem csupán egy többszörös platinalemezes, listavezető hard rock banda, hanem elképesztően energikus koncertjeikről és elismerésre méltó zenéjükről (több, mint 9 milliárd streaming)  is ismertek. Az 5FDP az elmúlt 5 évben szilárdan tartotta top 3-as helyét a Billboard Hard Rock listákon. Ezidő alatt a banda rekordnak számító tíz #1-at is felhalmozott egymás után a Billboard rock játszási listáján, ami a Mainstream Rock Airplay történetének leghosszabb listavezető sorozata. 2007 óta az 5FDP 28 Top10-es kislemezzel, és 15 #1 dallal büszkélkedet, továbbá nyolc stúdióalbumot adott ki, amelyek közül hét RIAA arany vagy platina minősítést kapott, valamint két listavezető Greatest Hits albumuk is megjelent már. Az alapító gitáros, Báthory Zoltán nemrégiben karakterként bekerült az ikonikus Call of Duty videojáték-sorozatba, ami újabb jelentős teljesítmény a banda egyre növekvő örökségében. Ezenkívül az 5FDP számos amerikai és nemzetközi díjat és kitüntetést kapott.


Az egyik legismertebb zenei névvé vált 5FDP gyakran játszik a jelentős fesztiválokon, és megtölti az arénákat szerte a világon. A hűséges globális rajongótáborral a banda folyamatosan bizonyította elkötelezettségét a világ változása iránt azzal, hogy  folyamatosan jelentős összegeket gyűjt különböző szervezetek számára.




Fotó: Five Finger Death Punch x Live Nation Magyarország