dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Ganxsta Zolee és a Kartel: Stricik és kurvák

Ganxsta Zolee és a Kartel - Stricik és kurvák

off off off off off
Jégre teszlek
Megtekintve: Ma 5, összesen 37695 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Stricik és kurvák

Zolee:
Döglégy Zolee és a kibaszott Kartel
Elmondja, hogy egy punci mire kell.
Elszívtam a fele kibaszott jointot,
És elértem közben azt a pontot,
Hogy kibaszottul felállt a farkam,
De nem tudtam öreg, hogy hová rakjam.
Egy kurva biztos eljön velem
És akkor nem kell ma nekem a makiverem.
És elém került egy nagy csöcs,
Te tudod, hogy nem vagyok egy pöcs,
Rátapadtam mint egy állat,
A Steve meg belelőtte a tárat.

Steve:
Szopta a farkam, ezt akartam,
A Daddy-vel egy kibaszott danket elszívtam.

Zolee:
És úgy, ellőttem,
De én nem szeretlek, csak baszni jöttem.
Ez a kibaszott picsa most meg azt hiszi, hogy kell,
Nem tudja, hogy hideg a Kartel.
Hideg, mint egy kibaszott fekete kő,
Csak áll a sok fasz és lő.
De ha kell és akarod, ezt neked adom,
Csak szopjad bébi - De finom!
Ja! Ez a Kartel, baszod a kurvát Big Daddy L.,
de így is kell.
Lory B., mi a faszt csinálsz ember?

Lóry:
Kérdezed a gringót,
Én baszom a ringyót,
Annyira lököm,
Hogy izzad a tököm.
Hamar elmegyek ettől a csajtól,
Minden kibaszott cseppet kisajtol belőlem,
Ha akarod bébi, szophatod még felőlem.
Minden amire gondolok az a pina,
Kikészült a farkam, már lila.
De ezt a kurvát még felhúzom,
Utána meg a csíkot elhúzom.
Ennyi az egész, tanuld meg!
Mi vagy Döglégy?

Zolee:
Egy kibaszott Mack.
Fogom a kurvát és seggbe lököm,
Ütközésig lököm a tököm.

Sámson:
Gyújts meg egy jointot, ezt akartam,
Én szívom a denket, te szívjad a farkam.
Tetszik a buli, és a szövegelés helyett,
Nyeld le bébi a tejet.

Zolee:

Szeretem baszni a mocsok kurvát,
Ez a csaj tud valami nagyon durvát.
Ki vagyok tőle, teljesen kész,
Ennyi az élet, a pina meg a pénz.
Nem érdekel a józan ész,
Szanaszét szopatom és kész.
Ennyi a lecke, csak tanuld meg, mi vagy Szasza?

Szasza:
Egy kibaszott Mack.
Otthon ültem egyedül, magam,
Csak a pina körül forgott az agyam.
Elkezdtem haver telefonálni,
Egy kibaszott kurvát megtalálni.
17 volt, a neve csak ringyó,
De 24-nek nézte a gringó.
A kiscsaj, öreg, kurva jól szopott,
Utána mondta,mindig így szokott.
De nem érdekelt csak a lényeg,
A kurvába benne volt egy bélyeg.
Ez megbasz engem, és megbasz téged,
Nemcsak a farkad szívja, de a véred.
A végén haver seggbedugtam,
De a Black Jack-kel ennyit azért tudtam.
Nehogy bajba keverjen ez a kurva,
És történjen valami nagyon durva.
De ez a pina haver már nem kell,
Tiéd a mic, Big Daddy L.

B.Daddy:
Szopatok itt és szopatok ott,
Tudod a Big Daddy mindig így szokott.
Megbasztam öreg az összes ringyót,
Kifacsarták a gecik a gringót.
Egész éjszaka dugtam őket,
Szeretem elvinni az ilyen nőket.
Ennyi pina között jól érzem magam,
A pina meg a pénz tölti ki az agyam.
De itt van a másik pinapecér,
Döglégy Zolee, na mi a cél?

Zolee:
A cél haver, ez a kibaszott kurva,
Tudom jól, hogy ez nagyon durva.
Ez leszopott téged? - Bizony! - Engem is,
Ha rámész hidd el enged ez többet is.
Én azt hittem, hogy ez csak az enyém,
De látom szopik ez mindent ami kemény.
Ez amiért szart se érnek a ringyók,
Mert átbasszák az összes gringót.
De nem azért Döglégy a nevem,
Hogy velem is kibasszon egy ilyen.
A pénzen az agyam, az agyamon a pénz,
Egy kibaszott Mack vagyok, és kész.
13 ez a Kartel száma,
Itt jön Dopeman puncira vadászva.

Dope:
Te csak egy ribanc vagy, én meg a Dopeman,
97, végre megjöttem.
Itt van a 8-ból a tökös gyerek,
Egy játékos aki majd megmutatja neked,
Hol a helyed. Balek? -Nem. Nem szeretem,
Ha behúznak a csőbe, nekem erre nincs időm.
Várnak a spanok, minden amit akarok
A baszás, aztán rohanok,
Hajtom a pinát, mert kanos vagyok,
Ha megvolt már nem ér 5 forintot.
Ne mondd, hogy szeretsz, mert ha hátat fordítok
Egyből Döglégy seggét nyalod,
Loryt szopod, Big Daddy faszán ülsz,
Aztán te sem tudod, hogy kinek szülsz.
Nem vagy te más, mint egy basztarisznya,
Itt nincs románc, ez a játékosok klubja.
Hölgyek előre, mi ez a lószar?
Minden ribanc csak egy dolgot akar;
Ha nincs pénz, nincs dugás,
De ha van lé, minden mehet akár egy seggbekúrás.
Kurvák, stricik, stricik, kurvák,
Ezt a játékot a pináért játszák.
6-ost dobtál, de én nem leszek 9,
Bukj le bébi, had élvezzen a kéjenc.
La-di-da-di-di-di-da-di-déj
Ne kérdezd miért, ilyen a játékos vér!
A Kartel itt van velem,
Most már tudod mi van, Uff én beszéltem.

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Inspiráló nők a Gourmet országkóstolóján

A nők szerepe egyre láthatóbbá és meghatározóbbá válik a gasztronómiában, ezt hangsúlyozza idén a hazai gasztro szcéna legkedveltebb eseménye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál, május 24-26. között, a Millenárison. A „sétáló országkóstoló” ezúttal is nagyot merít a hazai kulináris kínálatból: kiváló éttermek, cukrászdák, pékségek és változatos italfelhozatal - a kávékülönlegességektől a koktélokon át a pezsgőkig - sorakozik majd mintegy száz kiállító kínálatában.

 

Az MBH Bank Gourmet Fesztivál esetében már hagyomány, hogy mindig más-más témát helyez a fókuszba. Korábban ikonikus ételeken, majd egy-egy alapanyagon volt a hangsúly, később a hagyomány, a magyar konyha öröksége, tavaly pedig az új generáció egyre fokozódó szerepe került középpontba.

 

„A 2024-es Gourmet Fesztivál az inspiráló női energiákra fókuszál, amihez három nagykövet társult Fekete Zsóka, Ormós Gabriella és Ötvös Zsuzsanna személyében. Bár a gasztronómia különböző területein tevékenykednek, de mindhármuk szakmai útja és sikere nagyon inspiráló és példaértékű. A nagyköveteink mellett természetesen igyekszünk bemutatni a hazai gasztronómia számos további női szereplőjét is a fesztiválon. A „női energiákat” erősíti majd Stahl Judit, és az általa létrehozott Flódni című gasztroszínházi előadás is” – mondta el Nemes Richárd , a Gourmet Fesztivál főszervezője.

 

„Úgy volt, hogy veszünk néhány állatot, de mondta a gazda, hogy valószínűleg vemhesek. Egy héten belül több mint ötven mangalicánk lett” – mesélte Fekete Zsóka , aki eredetileg zöldséget akart termeszteni a családi földeken, de ezután a húsra váltott. Mint elmondta, nem volt könnyű beletanulni a tenyésztésbe, feldolgozásba és értékesítésbe, de mára már az egész családját bevonta a vállalkozásba. A gazdasága immár közel 400 szőke mangalicát számlál. A vállalkozás 2012-ben indult, egy évvel később már díjakkal ismerték el Zsóka magas minőségű kisüzemi prémiumtermékeit.

 



 

Ormós Gabriellának esze ágában sem volt pékséget nyitni. A kommunikációs szakmát azonban felváltotta a kovász bűvölete. „Lett egy hobbim, amivel egyre több időt töltöttem és azt éreztem, hogy megszületett bennem egy döntés” – mesélte Gabriella, akinek azóta a legfontosabb küldetése, hogy minél több embert megtanítson finom és egészséges kenyeret sütni. Tavaly a pop-up pékségét cserélte állandóra Ormós Gabriella, aki a Jenői Pékség, egyben a Kovászlabor közösség alapítója.

 

 

 

Ötvös Zsuzsanna klasszika-filológia szakos doktori hallgatóként vált gasztro-bloggerré, majd cukrásszá. Az elmúlt tíz évben több neves fine dining étteremben dolgozott, jelenleg a Laurel Budapest cukrász- és társséfje. „Az ELTE Nyelvtudományi Doktori Iskolájában, Ókortudományi Doktori Programon klasszika-filológiából doktoráltam, és emellett kezdtem el blogot írni” – emlékszik vissza Zsuzsanna, mint mondta, akkoriban nagyon sok időt töltött könyvtárakban, de  hiányzott neki, hogy két kézzel alkosson. A nagy vízválasztó néhány szilikon bonbonforma volt, amit vásárolt, „ajándékba készítettem velük bonbonokat, ami hatalmas élmény volt” – mondja Zsuzsi. Innen ívelt az út a Michelin-kalauz által ajánlott Laurel Budapestig.

 



„Az MBH Bank nagy örömmel támogatja immár második éve a Gourmet Fesztivált, mely évről-évre a tavasz egyik fénypontja és fontos találkozási alkalom, ahol számos ügyfelünket láthatjuk vendégül. A Gourmet Fesztivál nemcsak felvonultatja a hazai gasztronómiai élet legjavát, de az idei rendezvényen kiemelt figyelmet kapnak a kiváló női séfek, cukrászok, pékek és termelők, akik egyre látványosabb szerepet vállalnak a vendéglátásban. A hazai vállalkozások és kiemelten a női vállalkozók támogatása szívügyünk, így reméljük, hogy az idei fesztivál nemcsak fontos találkozási lehetőség lesz sokak számára, hanem inspirációt is nyújt, új recepteket ismerhetünk meg a gasztronómiában és a vállalkozásban egyaránt” –  emelte ki Kutas István, az MBH Bank kommunikációs ügyvezető igazgatója.

 

A Samsung támogatásával létrejött Gourmet Akadémia színpadának zárónapja idén egy igazán különleges gasztro-kulturális élményt tartogat. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig mindig egyedi és megismételhetetlen. “Amit láthatunk, az egy improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, az előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - kiváló színészgárda kelti életre: a Gourmet Akadémia színpadán Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.

 

A Gourmet Akadémia színpada számos további programmal készül idén is. Maki Stevenson, a Makifood Cookery School and Events alapítója japán-magyar ételkombinációkat fog bemutatni. A Kovászlabor workshopon Ormós Gabriella pék, a Jenői Pékség megálmodója a gyakorlatban is bemutatja kovászolás titkait. Arya Razavi, az Arany Kaviár nemzetközi kaviár specialistája egy izgalmas kóstoló keretében mutatja be mindazt, amit az igazán jó kaviárokról tudni érdemes. A kelt tészták rajongói egy nagykunsági sütemény készítésének fortélyait leshetik el annak koronázatlan királynőjétől, a kunmadarasi Ferdinánd Bisztró háziasszonyától, Kálmán Évától. Tóth Szilárd - a SALT Budapest séfje - a Gourmet nagykövete, Fekete Zsóka mangalica tarjájából készíti el mindannyiunk szíve csücskét, a rántott húst – persze egy kicsit extrábban, mint azt megszoktuk. Szintén izgalmasnak ígérkezik a bibimbap készítés Kim Taeyennel és Mautner Zsófiával, ahol a koreai konyha szakértője enged betekintést a koreai gasztronómia világába és persze megtudhatjuk, mi is az a bibimbap. Két különös hangulatú apró étterem séfje is bemutatkozik a színpadon: Kiss Zaida, a budapesti Zinchenco Kitchen séfje és Katkó Kriszta, a szegedi Alkimista Kulináris Műhely séfje koprodukciós finomfőzelékkel érkezik. Hogy készül egy vegán desszert? Veganizálható-e egy hagyományos desszert? Ezekről fog beszélni az idei fesztivál nagykövete, Ötvös Zsuzsanna, a Laurel Budapest cukrász- és társséfje, aki kóstolót is hoz a vegán sütijeiből. És azt is megtudhatjuk, hogyan készül az igazi erdélyi padlizsánkrém, a vineta, Kati mama és György Réka (Páva Étterem) segítségével.




 

Az idei MBH Bank Gourmet Fesztivál vasárnapja – lévén gyereknap – a fiatal korosztály és a kisgyermekes családok számára is tartogat meglepetéseket. Ezen a napon a 18 év alattiak ingyen léphetnek be a Gourmet-ra, de lesznek ajándék édességek és gyerek workshopok is. A családosan érkezőket kilenc népszerű cukrászda várja robbanócukros minimakaronnal és más ajándék desszertkülönlegességekkel . A Gourmet Akadémia színpadán is számítanak a kicsikre: A KitchenAid workshopján fagyit lehet készíteni, Wossala Rozina szülő - gyerek párosokkal fog tésztákat és “pikk-pakk” szószokat főzni, Lefkovics Lea, a SALT Bakery vezetője pedig a keksz és az amerikai cookie elkészítésébe avatja be a gyerekeket. A Gourmet Akadémia legtöbb programja és kóstolója ingyenes, a workshopokra jelképes részvételi díj mellett érdemes előre regisztrálni a fesztivál honlapján.

 

Végezetül, de nem utolsó sorban Nemes Richárd elmondta, hogy összeállt a fesztiválon kiállító több mint 50 étterem és cukrászda teljes kínálata is. A fesztivál idei menüjének különlegessége, hogy számos pénztárcabarát étel is szerepel benne, amelyeket legfeljebb 2.500 Ft-os áron vásárolhatnak meg a látogatók.

 

Az idei Gourmet kiállítóit itt láthatjuk, belépőjegyet pedig itt lehet előzetesen vásárolni, a helyszíni jegyárakhoz képest jelentős kedvezménnyel.

 

www.gourmetfesztival.hu





Fotó: Gourmet Fesztivál