dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Day vs. Mil: Holnap

Holnap

Refrén:
Lelke van mindennek, vállald fel magad minden benned van hinned kell
mert lelke van mindennek, bíznod kell benne, minden rendben van így kelj fel.
Lelke van mindennek, a szövegnek, a szónak, a papírnak, a tollnak.
Mert lelke van mindennek a füstnek, a pornak, Joenak.

Mindennap dolgozunk nem tudjuk mi lesz holnap, csak reméljük a szebb jövőt, majd egyszer ideszólnak hogyha mennünk kell, talán szebb lesz a holnap, de addig még úgy kelünk fel hogy örülünk a jónak.
Mindenki nézzen magába, mindent megtett-e a szebbért vagy ő volt a gyáva, ne panaszkodjon senki, ha most dolgozik a gyárban, tanultam a hibákból ez rázott gatyába.
Látod hova vezet az út hogyha van eszed, a szövegemet eszed, a Mil-alapot veszed.
A helyzettől függ, hogy milyen alapot veszek fel, az élet már megsebzett de attól még nekem kell.
Mindennap ugyanolyan, kivéve mikor szabad vagyok akkor tudom hogyan érezzem jól magam, hogy könnyebb legyen a holnap, mikor szövegelek haver, akkor érzem magam jónak.

Refrén:
Lelke van mindennek, vállald fel magad minden benned van hinned kell, mert lelke van mindennek, bíznod kell benne, minden rendben van így kelj fel.
Lelke van mindennek, a szövegnek, a szónak, a papírnak, a tollnak.
Mert lelke van mindennek a füstnek, a pornak, Joenak.

Holnap minden más lesz ezt mondogatom folyton, de nem változik semmi, ha csak magamba fojtom a gondokat kirappelem mert ez lett a reszortom, mindenkit tisztelek a gyengéket sem oltom.
Bízom a sorsban, hogy megtalálom a helyem a sorban, remélem nem végzem a porban, kialakult bennem a tisztelet gyerek korban, ha para volt a helyzet mindig anyám mellett voltam.
Kialakult a felelősségtudat, elhatároztam,hogy megtalálom a kiutat, ha jobb életet akarsz akkor egyből irány nyugat, Magyarország fukar, oszt tendenciát mutat.

Indítom a legdurvább játékot tudom, hogy végigviszem, hiába kártékony, nincsen mentés de ez szerintem szándékos hogy minden percét velem együtt átéld most. (2x)

Hírek
Hírek

KLIP PREMIER - MITAR HA AKAROD

A 2020-ban megjelent lemez után az idei évet az alkotásra szántuk, több dal is elkészült amiből most az első a Ha akarod címet kapta. A dal egy lírikus, szerelmi történetet mesél el ami tőlünk már megszokott, a hangzást pedig most egy hozzánk képest új, elektronikusabb hangszerelés. A szám producere és a klip rendezője is Závodi Marci akivel nagyon könnyen gyorsan és jó hangulatban történt a közös munka. 
A klip most nem egy konkrét történetet hanem inkább egy hangulatot mutat be amihez hozzá segített hogy pont kifogtuk az egyetlen rossz idős hétvégét. A forgatás viszonylag sok helyszínen zajlott, Szentendre és Surány több pontján. A munkákkal ezzel nem is állunk le, készülnek az új dalok ésDecember 18-án Living Roomban tartjuk az év végi önálló koncertünket ahova mindenkit szeretettel várunk.