dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Link-X: Miért fáj

Miért fáj

Az éjjel felébredtem és rémülten néztem körül,hová tünt és miért hagyott egyedül.De választ soha nem kapok én akár meddig várhatok,de nélküled már csak félember vagyok.

Miért érzem igy, miért fáj még mindig mikor eszembe jutnak a könnyek a szemedben. Elmult már rég. Ugyérzem mégis mintha tört szurnának mélyen a szivembe.

Mindent amit tettem,minden csakegy tévedés, nem maradt utánad csak a szenvedés.
Megőrjit a fájdalom,én minden egyes hajnalon arra ébredek hogy a nevedet suttogom.

Miért érzem igy, miért fáj még mindig mikor eszembe jutnak a könnyek a szemedben. Elmult már rég. Ugyérzem mégis mintha tört szurnának mélyen a szivembe.
Én megváltoztatnám, bárcsak tehetném. Mert a szivemben még mindig él a szenvedély.A félelemből már ennyi éppelég. Amit leromboltam ujra felépiteném. Ha engednéd.

Miért érzem igy, miért fáj még mindig mikor eszembe jutnak a könnyek a szemedben. Elmult már rég. Ugyérzem mégis. Miért fáj még. MIért érzem igy.Miért fáj még.Miért érzem igy.

Hírek
Hírek

Brains: a hegy - új klip!

A Brains legújabb dala, A hegy arról szól, hogy ha messzebbről, felülről nézünk egy problémát, könnyebben megtaláljuk a megoldást.


BRAINS DALSZÖVEGEKET ITT TALÁLSZ.


„Egy sima szövegvideónak készült, de annyira sok jó felvétel született, és mellé egy izgalmas vizuális effekt, hogy végül több lett. A klip helyszíne adta magát, hiszen a zenekar több tagja is a Dunakanyarban él. Így átvitt és szószerinti értelemben is megjelenik a hegy a videóban és a dalban. Nagyon nagy mázlink volt, mert előtte és utána is esett az eső, de pont a forgatás napján nem. Nem volt egyszerű, jó sokszor újra kellett venni egy-egy jelenetet, szóval ezzel le is tudtam az a heti kardióedzésemet. A hegymászás, a sport az én életemből jött, hiszen jó ideje aktívan sportolok. Évekkel ezelőtt a szakmában dolgozó kollegákat nézve rájöttem, hogy nagyon megviseli az egészséget ez az életforma. 


Amikor vége ősszel a fesztiválszezonnak egészen tavaszig nekiállok rendszeresen futni. Edző segítségével kezdtem bele, mert féltem a sérüléstől. Egy ideig annyira intenzíven futottam, hogy a félmaratonig is eljutottam


Erről szól egy korábbi dalunk is, a Maradok mozgásban. Nyáron aztán persze mindig lelakom azt, amit felépítek ebben az időszakban…” - meséli Columbo, aki azt is elárulta, hogy a tavaly év végi turnét követően, már a tavaszi koncertekre készül a zenekar.

 

Idén még további két dal megjelenést terveznek, augusztusban pedig a Budapest Parkban lesz az idei Brains nagykoncert.


Fotók: Brains hivatalos