dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Spike MC feat. Jella: Kérlek Ne

Kérlek Ne

Egy tükör előtt állok, könnyes szemmel nézem arcomat, nem hallom a szavad többé csak fejemben a zajokat. Mennék én de, nem lehet, 100 felé szakadnék, ha elmennél én érted a világ végére elszaladnék. Nem szeretném, ha a rossz ellepné a szívemet, de elkéstem, sajnos belepte és integet, hogy vége mára ennyi volt a lelkem is bekönnyezett, nem hordott a szívem magán még ennyire nehezet. A terhet, amely elvakít és kikezdte a sebhelyem, ami már egyszer beforrt, most meg előröl kezdhetem az egészet, de nem bírom, kitörök és elszaladok. Annyit veszek észre, hogy egy sötét úton haladok. Szaladok a semmibe a sötétséggel nyomomban így megy az én életem egy nap alatt romokba. De még várok rád, nem felejtek nem kérdezek csak várok gyenge testem remeg de akkor is megállok

Hogy mondjam el neked, hogy többé nem leszek Veled, azt hogy Te és Én már nincs többé. Kérlek, ne várj tovább már kialudt a láng kialudt a láng kialudt a láng, most mennem kell tovább.

Összevissza folyt minden a képzeletem játékában vártam álltam este és mindent a sötétségbe zártam. Hirtelen jött csapás mintha átszúrnák a szívemet nem éreztem semmit csak a lelkem mélyén hideget, hisz kialudt a tűz ami a szívem mélyén lobogott. Elcsendesült minden és csak lassabban dobogott. Nem bírtam már tovább hogy a testem széjjelszakad belevésődött a neved és örökre itt maradt, hisz ígéretet tettél, felejtettél és mentél, a kapcsolattól féltél és egy másik útra értél. Nem számit, mit érzek nem számit, mit mondok, akkor nem értem, hogy mik a szemed mélyén a könnyes foltok. Nem vagyok szent, tudom, de az érzések azok igazak. Nem hazudok senkinek én elmondom az igazat, mert nem birok így élni, hogy nem tudom a választ. Nagyon félek attól, hogy a gyűlölet eláraszt.

Hogy mondjam el neked, hogy többé nem leszek Veled, azt hogy Te és Én, már nincs többé. Kérlek, ne várj tovább már kialudt a láng, (kialudt a láng), kialudt a láng, most mennem kell tovább.

Szeretni azt könnyű, de továbblépni nehéz, hogy viszont szeressenek, ahhoz vagyok kevés, mert gyáva féreg módon eldobtam a szerelmet. Nem küzdöttem, nem harcoltam, nem is kaptam kegyelmet. Nem éreztem a lelkem csak a benne lévő bánatot, mit láthatott a világ és a bennem lévő állatot, ami elfoglalta testem és befogadott egy ország. Az élő testem hamvait egy város felé szórták, hogy megnyugvásra leljek Istennek a karjába. Fentről nézhessek le szerelmemnek arcába. Rájöjjek majd arra, hogy mit dobtam el magamtól, nem is tudom mit várnak egy magamfajta baromtól, hogy elengedtem szerelmem nem harcoltam én érte, de meggondoltam, hogy elhagytál, ekkor borultam térdre. Könnyezek a bánattól, mert örökre itt hagyott, porrá lett egy könnycsepp és a szívem is megfagyott.

Hogy mondjam el neked, hogy többé nem leszek Veled, azt hogy Te és Én már nincs többé. Kérlek, ne várj tovább már kialudt a láng, (kialudt a láng), kialudt a láng, most mennem kell tovább.
Hogy mondjam el neked, hogy többé nem leszek Veled, azt hogy Te és Én már nincs többé. Kérlek, ne várj tovább már kialudt a láng, (kialudt a láng), kialudt a láng, most mennem kell tovább.

Hírek
Hírek

Lábas Viki profi tánccal lepett meg minket a Margaret Island új klipjében

A Senki nem felel c. dalukhoz forgatott klipben Lábas Viki énekesnő egy fiatal, profi kortárs balettáncossal, Vincze Lotárral mutatja be egy párkapcsolat dinamikáját.

A dalt élőben február 5-én, az Akvárium klubban hallhatja majd a közönség. KATT IDE!

A Margaret Island első táncos klipjének képi világát Szeleczki Rozália rendező és Czár Gergely koreográfus álmodta meg, amiben Viki nem félt kilépni a komfortzónájából: életében először kísérletezett a kortárs tánccal.

A klipforgatást megelőző próbafolyamat során Lábas Viki heteken át rendszeresen járt le a táncosok szegedi próbatermébe, elmondása szerint azonban minden perc megérte, rengeteget adott neki a közös tánc: “Bár mindig is szerettem táncolni, magam is meglepődtem, milyen óriási élményt szereztek számomra a hosszú próbanapok Lotárral és a koreográfusunkkal, Gergővel, akiknek nagyon hálás vagyok, hogy amatőr létemre is szívesen fogadtak engem, és a legnagyobb türelemmel biztattak a nulladik perctől kezdve”, mesél erről az időszakról Viki. “Már nevetve emlékszem vissza az őrületes izomlázra, amit a 3-4 órás próbák után éreztem, most értettem meg csak igazán, mit jelent a ‘tetőtől-talpig’ kifejezés… Kemény volt, de nagyon szeretem a végeredményt. A tánc pedig valódi terápia volt számomra, imádnám, ha valamilyen formában be tudnám építeni az életembe a későbbiekben!”