dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Jogos Önvédelem: Nézd a sok vért

Nézd a sok vért

Nézd a sok vért ami kezükhöz tapad,nézd a sok dollárt ami zsebükben dagad. Nézd ezt a népet kizsigerelnek téged,mindig csak elvesznek sohasem kérnek. Átgázolnak mindenkin a vérben térdig járnak,irányítanak mindent az agyadban turkálnak. A hatalom vágy tüze elvakítja őket,könnyedén gyilkolnak gyerekeket,nőket. Refr.: A dollár és a kiontott vér az istenük,az irányított média a fegyverük. Gyűlöletet éreznek mindenki más ellen,hazugságból élnek egyiksem,egyiksem egy jellem. Betegesen perverz aberált nép,már övék a fél világ,de nekik még sem elég. Tudom te is érzed ,te is érzed legbelül,a hazugság árradatra egyszer fény derül. Nézd a sok vért ami kezükhöz tapad,nézd a sok dollárt ami zsebükben dagad. Nézd ezt a népet kizsigerelnek téged,mindig csak elvesznek soha sem kérnek.

Hírek
Hírek

Lábas Viki profi tánccal lepett meg minket a Margaret Island új klipjében

A Senki nem felel c. dalukhoz forgatott klipben Lábas Viki énekesnő egy fiatal, profi kortárs balettáncossal, Vincze Lotárral mutatja be egy párkapcsolat dinamikáját.

A dalt élőben február 5-én, az Akvárium klubban hallhatja majd a közönség. KATT IDE!

A Margaret Island első táncos klipjének képi világát Szeleczki Rozália rendező és Czár Gergely koreográfus álmodta meg, amiben Viki nem félt kilépni a komfortzónájából: életében először kísérletezett a kortárs tánccal.

A klipforgatást megelőző próbafolyamat során Lábas Viki heteken át rendszeresen járt le a táncosok szegedi próbatermébe, elmondása szerint azonban minden perc megérte, rengeteget adott neki a közös tánc: “Bár mindig is szerettem táncolni, magam is meglepődtem, milyen óriási élményt szereztek számomra a hosszú próbanapok Lotárral és a koreográfusunkkal, Gergővel, akiknek nagyon hálás vagyok, hogy amatőr létemre is szívesen fogadtak engem, és a legnagyobb türelemmel biztattak a nulladik perctől kezdve”, mesél erről az időszakról Viki. “Már nevetve emlékszem vissza az őrületes izomlázra, amit a 3-4 órás próbák után éreztem, most értettem meg csak igazán, mit jelent a ‘tetőtől-talpig’ kifejezés… Kemény volt, de nagyon szeretem a végeredményt. A tánc pedig valódi terápia volt számomra, imádnám, ha valamilyen formában be tudnám építeni az életembe a későbbiekben!”