dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Juniker: Érted megváltozni

Érted megváltozni

Mikor elkezdtem az életet,nem tudtam mit vállaltam,angyallá vagy szörnyé? -mind kettővé válhattam. De véget ért minden,mikor jártattam a számat,magam alatt vágtam az élet korhasztotta fámat. Hibáztam eleget,sajnos mások kárára,szikla tömböt dobtam,sok embernek vállára. De mindennek oka volt,senki sem ártatlan,meghallgatok mindent,de a szemét lelkem pártatlan. Okoztam már könnyeket és álmatlan éjszakát,megvadultam én is mikor éreztem a vér szagát. Rengeteg dolog van,mit magamban sem értek,ha bántottalak téged,bocsánatot kérek! Remélem,h érted?- ember vagyok én is,hibázok,tévedek,elbukom mégis. Nem azért írtam,mert megkértél fentről,ez csak úgy innen jött,innen bentről.
Vallomást teszek,minden egyes tettről,csak figyeld amit mondok,neked innen lentről,hogy ketten vagyunk bennem, mást hiába is állítasz,üzeni a másik én,"Engem meg nem állíthatsz!"
Próbálok a lelkemből valamit még áthozni,valamit feláldozni és érted megváltozni. Ha nem megy elkárhozni,magamat elátkozni,próbálok érted,érted megváltozni! Adj még egy szikrát ami lánggá lobbanhat,nem haltam meg teljesen,a szívem még megdobbanhat,koppannak a nehéz kövek,miket igyekszem megszámozni,próbálok érted,érted megváltozni!

Hírek
Hírek

Lábas Viki profi tánccal lepett meg minket a Margaret Island új klipjében

A Senki nem felel c. dalukhoz forgatott klipben Lábas Viki énekesnő egy fiatal, profi kortárs balettáncossal, Vincze Lotárral mutatja be egy párkapcsolat dinamikáját.

A dalt élőben február 5-én, az Akvárium klubban hallhatja majd a közönség. KATT IDE!

A Margaret Island első táncos klipjének képi világát Szeleczki Rozália rendező és Czár Gergely koreográfus álmodta meg, amiben Viki nem félt kilépni a komfortzónájából: életében először kísérletezett a kortárs tánccal.

A klipforgatást megelőző próbafolyamat során Lábas Viki heteken át rendszeresen járt le a táncosok szegedi próbatermébe, elmondása szerint azonban minden perc megérte, rengeteget adott neki a közös tánc: “Bár mindig is szerettem táncolni, magam is meglepődtem, milyen óriási élményt szereztek számomra a hosszú próbanapok Lotárral és a koreográfusunkkal, Gergővel, akiknek nagyon hálás vagyok, hogy amatőr létemre is szívesen fogadtak engem, és a legnagyobb türelemmel biztattak a nulladik perctől kezdve”, mesél erről az időszakról Viki. “Már nevetve emlékszem vissza az őrületes izomlázra, amit a 3-4 órás próbák után éreztem, most értettem meg csak igazán, mit jelent a ‘tetőtől-talpig’ kifejezés… Kemény volt, de nagyon szeretem a végeredményt. A tánc pedig valódi terápia volt számomra, imádnám, ha valamilyen formában be tudnám építeni az életembe a későbbiekben!”