dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Vásáry André: Rómeó és Júlia

Rómeó és Júlia

Mint holdsugár az éjen át, lesben a szívem, úgy nézek rád erkélyed ablakán.
Száz csillag fénye ragyog reád... Csak álmodj, csak álmodj tovább!

Zord atyád reggel ha hív, el ne áruld titkaink... templomok árnyain...

De este ha jő a mulatság, víg zene csengő hangján, tambura dobban a dalban, ott leszek álarcban.
Hajlik a palló, lobban a láng... tarka ruhában táncol a lány... Egyre és egyre csak gyorsul a kör... járják a vének és járja az őr...
S ha feljön az égen a hajnali fény... Jöjj feküdj hát mellém!

Mint jég és vágy, forró a szád...

Csak álmodj, csak álmodj tovább! Mint holdsugár az éjen át, lesben a szívem, úgy nézek rád, szép selymes ágyban. Száz csillag fénye ragyog reád... Csak álmodj, csak álmodj! Jó éjszakát!

Hírek
Hírek

Lábas Viki profi tánccal lepett meg minket a Margaret Island új klipjében

A Senki nem felel c. dalukhoz forgatott klipben Lábas Viki énekesnő egy fiatal, profi kortárs balettáncossal, Vincze Lotárral mutatja be egy párkapcsolat dinamikáját.

A dalt élőben február 5-én, az Akvárium klubban hallhatja majd a közönség. KATT IDE!

A Margaret Island első táncos klipjének képi világát Szeleczki Rozália rendező és Czár Gergely koreográfus álmodta meg, amiben Viki nem félt kilépni a komfortzónájából: életében először kísérletezett a kortárs tánccal.

A klipforgatást megelőző próbafolyamat során Lábas Viki heteken át rendszeresen járt le a táncosok szegedi próbatermébe, elmondása szerint azonban minden perc megérte, rengeteget adott neki a közös tánc: “Bár mindig is szerettem táncolni, magam is meglepődtem, milyen óriási élményt szereztek számomra a hosszú próbanapok Lotárral és a koreográfusunkkal, Gergővel, akiknek nagyon hálás vagyok, hogy amatőr létemre is szívesen fogadtak engem, és a legnagyobb türelemmel biztattak a nulladik perctől kezdve”, mesél erről az időszakról Viki. “Már nevetve emlékszem vissza az őrületes izomlázra, amit a 3-4 órás próbák után éreztem, most értettem meg csak igazán, mit jelent a ‘tetőtől-talpig’ kifejezés… Kemény volt, de nagyon szeretem a végeredményt. A tánc pedig valódi terápia volt számomra, imádnám, ha valamilyen formában be tudnám építeni az életembe a későbbiekben!”