dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Koltai Zoltán: Mióta az eszem tudom

Mióta az eszem tudom

Mióta az eszem tudom, jó ebédhez jó bort iszom, nem kell nékem lőre! Mióta az eszem tudom, csók nélkül a lányt nem hagyom, száz is jut belőle. Szőke, barna nálam egyre megy, de igazán szeressen csak egy! Azt az egyet kiválasztom, más karjában sosem hagyom, nem válok meg tőle!

Divat lett most a hűtlenség, vele jár a keserűség, nem kérek belőle! Borból is csak a jót iszom, a szívemet sose bízom, hűtlen szeretőre. Nem érdekel, mi most a divat, amíg hű szív csak egy is akad! Becsülettel megfogadom, az életben el nem hagyom, nem válok meg tőle!

Hírek
Hírek

PÁLYÁZZ NAGYLEMEZ KÉSZÍTÉSRE

Az előadó vagy a zenekar teljes nagylemeznyi felvétele az ügynökség által kijelölt és koordinált mentori stáb produceri munkájával valósulhat meg. A zenekarok és zenei projektek célzottan tudnak a számukra megfelelő producerhez jelentkezni. A produceri munka személyre szabottan az előadóhoz, stílusához hangolva valósul meg.

A felhívásra jelentkezhet minden olyan előadó vagy zenekar, aki vagy amelyek dalaikat saját maguk írják, és legalább egy saját szerzésű, publikált dallal rendelkeznek.

PÁLYÁZZ ITT!

A jelentkezés beadási határideje: 2021. december 3., 23:35.