dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Firma: Több száz millió

Firma - Több száz millió

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Firma
Album: Keressük!
Szövegírók: Firma
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 14824 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Több száz millió

Több száz milló az a kár,amit a graffiti festök okoznak. 6x...


Több száz millió nem éppen megnyugtató ez a szám amit kár ...torz képei,égbekiálltó képtelenségként esztelenségként felmutató,mert ha állam bácsi begurul a tettes után kutat nem tapasztalt méretü a döbbenetes divat.
A felület ami sima legyen az kivül vagy belül minden áldozatul esik végül menthetetlenül az a kárt okoz felelötlen telefonfülke rombolok....Ájájájjájj,de miröl is van itt szó?
Firkálozó fiatalokról undoritó látvány fújjj feláll a ször az emberhátán a vandalizmus láttán.A jó firkász provokál elismerésre várván,a jó polgár reagál önbiráskodásán,nem lesz urrá ugyanis ö szabad utat kapott,a jó izlés az parancs illetve a kapocs.Minden ember aki a mocsok ellen tüntet a korrupt aljas rendör a pogárör meg büntet.De a szürke városnak szürkék a falai s a közgazdász létére elfelejti valaki,elfelejti hogy a városnak ki az igaz ura.
Vajon miért csak a firka a vandalizmus nyoma?
Mi ennek az oka?
Vajon ki ennek az oka? A társadalmi méretű nevelő szerepre, örökre oda.
Szisztematikusan mindent végig firkál,aki szint tesz a szennybe tényleg az a vandál?Vedd már észre magad neked elborult az agyad!Körülöttünk mindenhol penészbe fagyott falak.

Több száz milló az a kár,amit a graffiti festök okoznak.A graffiti sajnos a vasutnál egy olyan negativ problémákat okoz,hogy....

Harcolok minden erömet bevetem a graffitihez nekem még csak közöm se legyen! Oda vagyok teljesen az egyhangúságért, a minta példány polgárokhoz tartozom ,másért nem is nagyon vagyok oda, mint a sáros város, színehagyott nyáros hatásáért.Piszokba,betonba beolvadok én is az unalmas burokban elsorvadok mégis elfelejtettetek megkérdezni,hogy a környezetvédelem érdekében mit kéne tenni?Mert járni,látni,vélekedni,egyszerü a taktika,a festék ellen törvénykezni..Nyakig vagyunk a kakiban...
Mert itt jön a kritika,próbál gátat szabni,a kirekesztettet még ki is taszigatni,még ezt is megtiltani ez nem egyszerü feladat. Vigyázz Takács nagyon, bele ne törd a fogadat.Egy idegen módszer egy vad magatartás a jármü kell ,a vonat, meg a metróállomás.. Ez látomás vagy vízió és láss csodát illuzíó befogad egy érzelmet, nézetek szempontja. Nem gond.. megoldás..!Kinyilik a kiskapu egy újfajta felfogás.Esetröl,esetre magamnak bevallom nem csak Budapest ez egy borzalmas hatalom az áldatlan helyzetet már másképp látom, és azt hiszem megértem: GRAFFITI EGY ÁLOM!
Felbukkan a lakásban egy festékes kabát,nem mondom a fiamnak,hogy nem kell ilyen barát.Látjátok ez nem csak egy jópofa csíny a kár amit egy filctoll okoz oly kicsiny.Pannónia pannó,müvészet az élet piszok színnek annó, szinpompában élek.
Több száz millió az a kár amit,a graffiti festök okoznak.6x
A graffiti az sajnos a vasútnál, egy olyan negativ problémákat okoz.....

Firka a falon,összemázolt vagon és a firkák által okozott több száz milliós kár...

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Király Linda koncertje a Várkert Bazárban

Harmony of love - Király Linda koncertje a Várkert Bazárban


Az énekesnő május 5-én, 19 órai kezdettel ad koncertet a Várkert Bazár rendezvénytermében.

 

Király Linda-dalszövegek itt.


Az Egyesült Államokban született és tanult, itthon is nagy népszerűségnek örvendő Király Linda az énekesnők legjobbjai közé tartozik, pályája során nem egy nagy formátumú magyar és külföldi művésszel dolgozhatott együtt. Zenéje és különleges hangja azonnal belopja magát bárki szívébe, és sokáig ott is marad. 


Május ötödikén „Harmony of love” című koncerten a Várkert Bazárban a Stúdió 11 Ensemble zenekar közreműködésével találkozhatnak vele a rajongók.


A koncert maradandó élményt és sokszínűséget ígér, Király Linda otthonosan mozog a változatos műfajok között, a soul, a jazz, a pop, a rock, de még az opera sem jelent neki kihívást. 


A koncert napja egybeesik Anyák napjával, így az énekesnő az első blokkjában az édesanyákat szeretné köszönteni dalaival.





A koncerten elhangzanak magyar és angol nyelvű dalok is: Presser-dalaitól kezdve (Szerelem utolsó vérig, Fák is siratják ), nagy világsztárok dalaiból(akik hatással voltak a karrierjére), Tina Turneren át egészen a legújabb slágerével bezárólag (Bánj velem szépen) kaphat egy nagyobb merítést a hallgatóság. Az egyedülálló estén a szívükhöz legközelebb álló dalokat adják majd elő az énekesek.


Az esemény sztárvendége az énekesnő testvére, az unikális hangú, számos albumot a háta mögött tudó Király Viktor.


A testvérek mindenki által jól ismert dalaiból is ízelítőt kap a közönség. A Király Viktorral közös fellépésről az énekesnő úgy fogalmazott, hogy örömzenélésre készülnek. „Amikor együtt vagyunk a színpadon, kacagunk, bolondozunk egymással, a teljes feltöltődés állapotában vagyunk”, többek között azért is zenélnek, hogy örömöt adjanak az embereknek, akik, ha rövid időre is, de a zene által felszabadulnak a hétköznapok terhei alól. „Azért is lettünk zenészek, mert egyrészt ez minket is gyógyít, másrészt az embereknek pozitív energiát adhat”.

 

Király Linda nem először ad koncertet a Várkert Bazárban. Korábban Tóth Verával együtt varázsolták el a közönséget.

 


Fotók: Király Linda