dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Vonatos dalok: Vonatos dalok

Vonatos dalok

A Ceglédi állomáson hármat füttyentett a gőzös masina,Egy szép barnapiros kislány,barna kislány kiállott a kapuba. már messziről kiáltja a fűtőnek,Hozza vissza,ne vigye el,ne vigye el a kedves szeretőmet. ------------------------------ Ha elindul ez a gőzös hadd menjen,Énutánam senki ne keseregjen, Keseregjen minden kislány a babája után,Én is kesergek a magamé után. -------------------------------Zavaros a Tisza vize nem tiszta,Ráhajtottam kispej lovam,nem issza,Ha nem issza ráhajtom a széles Dunára,Mégsem leszek senki megunt babája. -------------------------------Megy a gőzös lefelé,Bodor füstje felfelé,Benne ül egy árva regruta,Ki babáját siratja. Engem rózsám ne sirass,Értem könnyet ne hullas,Én húztam ki az első cédulát,Babám szive szomoritóját.

Hírek
Hírek

Lábas Viki profi tánccal lepett meg minket a Margaret Island új klipjében

A Senki nem felel c. dalukhoz forgatott klipben Lábas Viki énekesnő egy fiatal, profi kortárs balettáncossal, Vincze Lotárral mutatja be egy párkapcsolat dinamikáját.

A dalt élőben február 5-én, az Akvárium klubban hallhatja majd a közönség. KATT IDE!

A Margaret Island első táncos klipjének képi világát Szeleczki Rozália rendező és Czár Gergely koreográfus álmodta meg, amiben Viki nem félt kilépni a komfortzónájából: életében először kísérletezett a kortárs tánccal.

A klipforgatást megelőző próbafolyamat során Lábas Viki heteken át rendszeresen járt le a táncosok szegedi próbatermébe, elmondása szerint azonban minden perc megérte, rengeteget adott neki a közös tánc: “Bár mindig is szerettem táncolni, magam is meglepődtem, milyen óriási élményt szereztek számomra a hosszú próbanapok Lotárral és a koreográfusunkkal, Gergővel, akiknek nagyon hálás vagyok, hogy amatőr létemre is szívesen fogadtak engem, és a legnagyobb türelemmel biztattak a nulladik perctől kezdve”, mesél erről az időszakról Viki. “Már nevetve emlékszem vissza az őrületes izomlázra, amit a 3-4 órás próbák után éreztem, most értettem meg csak igazán, mit jelent a ‘tetőtől-talpig’ kifejezés… Kemény volt, de nagyon szeretem a végeredményt. A tánc pedig valódi terápia volt számomra, imádnám, ha valamilyen formában be tudnám építeni az életembe a későbbiekben!”