Előadó: | Rajzfilm slágerek |
---|---|
Album: | Keressük! |
Szövegírók: | Keressük a szövegírót! |
Keressük a zeneszerzőt! | |
Kiadó: | Keressük! |
Stílus: | Keressük! |
Címkék: | Keressük! |
Perry, nagyon hiányzol jó pajtárs te vagy a legjobb játszotárs,számíthatsz ránk tudod mindenkór.
Ó Perry szeretünk mert te kedves vagy ,szeretünk mert te vicces vagy,szeretünk téged szolaj meg valahol.
Ó Perry különleges a leeleked miért kellet így elmeenned mi mindent szeretünk benned.
Ó Peerry hát gyere Perry nagyon várunk haza.
-Hey Candace miért nem énekelsz velünk.
-Ó Perry nélküled én úgy félek nem is tudom mit remélek hiányzol jöjj hát kérlek.Óperry szeretek veled lenni és veled bárhova menni a neve mátol Larry.
-Larry?
-Kifogytam a rímekből érted?
A neve mátol Larry-Larry-Larry!Hát gyere Parry nagyon várunk haza,hát gyere Parry nagyon várunk haza,nagyon várunk haza.
-Crrrr
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál