dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Juniker: Karjaiddal fonj át

Karjaiddal fonj át

Figyelj rám mert figyelnek ,húzz vissza ha zuhannék legyél velem mindig bármerre is utaznék.
kérlek hogy mutass még utat vagy kutas még, hogy mi lenne a legjobb rád bízom csak nyugtass még . ölelj át engem szorítsd testem magadhoz ébren vagyok érzem de nem tértem még magamhoz.Én elhiszem hogy nehéz de próbálj esélyt adni szíved törték darabokra de nem szabad feladni!Egy angyal vagy tudom sokan kihasználtak és keserű az íze az újabb vigaszágnak de az arcod így is mosolyog. két kis szemed elrabol megszűnik az élet a valóság is elnapol amíg tart a tekinteted bár ne lenne vége. remény vesz most körül s felnézek az égre te egy angyal vagy .csak most elhagytad a szárnyad elhagytad a bizalmadat s talán elhagytad a vágyad.
refr.:
látod csak egy srác vagyok aki tartja mikrofonját és nem kívánok semmit csak a karjaiddal fonj át,
hisz neked szól-e pár sor hisz neked szól a dal ha találkozunk egyszer kérlek vigyél magaddal.
látod csak egy srác vagyok aki tartja mikrofonját és nem kívánok semmit csak a karjaiddal fonj át,
betakar az ölelésed mint földgolyót az ég de hiába a könnyem nincsen segítség . Te egy angyal vagy én pedig csak halandó túl nagy így a távolság és változni nem hajlandó. Megértem az ítéletet tedd kérlek mit tenned kell szívemben énekel egy apró hang, ha menni akar enged el . Ez a világ esztelen a lelkem végtelen és meztelen a gondolatok tesztelem mikor minden kínom nesztelen .Nekem te voltál a minden és te voltál a múzsa búcsúzom a csókodtól minek megfogót a rúzsa. oly kedvtelen oly hasztalan minden egyes éj gondolok rád most is kérlek semmitől se félj .felvillan egy érzés de neked gyenge mint a harmat hiába is kértem nem kaptam bizalmat .Megértettem mindent szavam nem is zargat nem akarsz te mást csak csöndet és nyugalmat .érzem, hogy a szememben egy súlyos könnycsepp hull én remélem hogy egyszer minden vágyd tejesül . látod csak egy srác vagyok aki tartja mikrofonját és nem kívánok semmit csak a karjaiddal fonj át hisz neked szól-e pár sor , hisz neked szól a dal ha találkozunk egyszer kérlek vigyél magaddal . látod csak egy srác vagyok aki tartja mikrofonját és nem kívánok semmit csak a karjaiddal fonj át betakar az ölelésed mint földgolyót az ég de hiába a könnyem nincsen segítség . látod csak egy srác vagyok aki tartja mikrofonját és nem kívánok semmit csak a karjaiddal fonj át hisz neked szól-e pár sor , hisz neked szól a dal ha találkozunk egyszer kérlek vigyél magaddal . látod csak egy srác vagyok aki tartja mikrofonját és nem kívánok semmit csak a karjaiddal fonj át betakar az ölelésed mint földgolyót az ég de hiába a könnyem nincsen segítség .

Hírek
Hírek

Lábas Viki profi tánccal lepett meg minket a Margaret Island új klipjében

A Senki nem felel c. dalukhoz forgatott klipben Lábas Viki énekesnő egy fiatal, profi kortárs balettáncossal, Vincze Lotárral mutatja be egy párkapcsolat dinamikáját.

A dalt élőben február 5-én, az Akvárium klubban hallhatja majd a közönség. KATT IDE!

A Margaret Island első táncos klipjének képi világát Szeleczki Rozália rendező és Czár Gergely koreográfus álmodta meg, amiben Viki nem félt kilépni a komfortzónájából: életében először kísérletezett a kortárs tánccal.

A klipforgatást megelőző próbafolyamat során Lábas Viki heteken át rendszeresen járt le a táncosok szegedi próbatermébe, elmondása szerint azonban minden perc megérte, rengeteget adott neki a közös tánc: “Bár mindig is szerettem táncolni, magam is meglepődtem, milyen óriási élményt szereztek számomra a hosszú próbanapok Lotárral és a koreográfusunkkal, Gergővel, akiknek nagyon hálás vagyok, hogy amatőr létemre is szívesen fogadtak engem, és a legnagyobb türelemmel biztattak a nulladik perctől kezdve”, mesél erről az időszakról Viki. “Már nevetve emlékszem vissza az őrületes izomlázra, amit a 3-4 órás próbák után éreztem, most értettem meg csak igazán, mit jelent a ‘tetőtől-talpig’ kifejezés… Kemény volt, de nagyon szeretem a végeredményt. A tánc pedig valódi terápia volt számomra, imádnám, ha valamilyen formában be tudnám építeni az életembe a későbbiekben!”