dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Andreas: Ha Elmondhatnám

Ha Elmondhatnám

Várj, ami nem múlt el, amikor jöttél újra felém! Egy szó, nem engedlek el mert újra látnom kell. Aki bennem él, Óóó! Újra játszunk mindent, és mindörökké tart! Egy dal süvít a szélben, és elmeséli szépen, hogy mindent oda adnál!


Refr.: Ha elmondhatnám, mit a szívem diktál, gyere bújj most hozzám. Gyere csókolj meg hát, szép cigány lány, én úgy vártam rád! Ahogy nézel most rám szebb lesz a világ. Ha elmondhatnám, mit a szívem diktál, gyere bújj most hozzám. Gyere csókolj meg már, szép cigány lány, én úgy vártam rád! Ahogy nézel most rám szebb lesz a világ.


Én drága életem, én vigyázok rád mert úgy szeretlek! Ne félj csak repülj velem el, és fogd a két kezem, és nézz az égre fel! Óóó, újra játszunk mindent és mindörökké tart, egy dal süvít a szélben és elmeséli szépen hogy mindent oda adnál!


Refr.: Ha elmondhatnám, mit a szívem diktál, gyere bújj most hozzám. Gyere csókolj meg már, szép cigány lány, én úgy vártam rád! Ahogy nézel most rám szebb lesz a világ.
×4


Ha elmondhatnám ( Ha elmondhatnáám) Mit a szívem diktál (Mit szívem diktáááááál) Gyere bújj most hozzám, Gyere csókolj ne vááárj (Csókold a száám) Szép CigányLány (SzépCigányLááány) Én úgy vártam rád (Úgy vártam ráááád) Ahogy nézel most rám, Szebb lesz a vilááág!!!

Hírek
Hírek

Brains: a hegy - új klip!

A Brains legújabb dala, A hegy arról szól, hogy ha messzebbről, felülről nézünk egy problémát, könnyebben megtaláljuk a megoldást.


BRAINS DALSZÖVEGEKET ITT TALÁLSZ.


„Egy sima szövegvideónak készült, de annyira sok jó felvétel született, és mellé egy izgalmas vizuális effekt, hogy végül több lett. A klip helyszíne adta magát, hiszen a zenekar több tagja is a Dunakanyarban él. Így átvitt és szószerinti értelemben is megjelenik a hegy a videóban és a dalban. Nagyon nagy mázlink volt, mert előtte és utána is esett az eső, de pont a forgatás napján nem. Nem volt egyszerű, jó sokszor újra kellett venni egy-egy jelenetet, szóval ezzel le is tudtam az a heti kardióedzésemet. A hegymászás, a sport az én életemből jött, hiszen jó ideje aktívan sportolok. Évekkel ezelőtt a szakmában dolgozó kollegákat nézve rájöttem, hogy nagyon megviseli az egészséget ez az életforma. 


Amikor vége ősszel a fesztiválszezonnak egészen tavaszig nekiállok rendszeresen futni. Edző segítségével kezdtem bele, mert féltem a sérüléstől. Egy ideig annyira intenzíven futottam, hogy a félmaratonig is eljutottam


Erről szól egy korábbi dalunk is, a Maradok mozgásban. Nyáron aztán persze mindig lelakom azt, amit felépítek ebben az időszakban…” - meséli Columbo, aki azt is elárulta, hogy a tavaly év végi turnét követően, már a tavaszi koncertekre készül a zenekar.

 

Idén még további két dal megjelenést terveznek, augusztusban pedig a Budapest Parkban lesz az idei Brains nagykoncert.


Fotók: Brains hivatalos