dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Andreas: Gyere baba

Gyere baba

A parti ma éjjel a csúcson szól, erről beszéltem tudtam én jól. Hogy van egy lány, persze volt egy fiú, s létrejött egy titkos randevú.
Lassan rám néztél és jöttél felém, arra kértél, hogy legyél enyém.
Ma éjjel mindenki látja, mindenki vágja, hogy ez a lány az Andreas álma.
Ne félj, ne félj, csak kérlek, legyél enyém. Ne nézz, ne nézz, csak kérlek, szeress
belém.
Ma éjjel mindenki látja, mindenki vágja. Hogy ez a lány az Andreas álma.


Refr.:
Hidd el neked, nem kell más, csak a dalom, ami téged vár. Gyere baba, nézz most rám, ahogyan régen, tőlem kérted. Hidd el neked, nem kell más, csak a dalom, ami téged vár. Gyere baba, nézz most rám, ahogyan régen, tőlem kérted.


Ma éjjel a különös hajnali fényben, ma táncot járok a széllel, és eljutok hozzád. Ma éjjel a különös hajnali fényben, ma megtalállak téged, és én vigyázok rád. Ne félj, ne félj, csak kérlek, legyél enyém. Ne nézz, ne nézz, csak kérlek, szeress belém. Ma éjjel mindenki látja, mindenki vágja. Hogy ez a lány az Andreas álma.


Refr.:
Hidd el neked, nem kell más, csak a dalom, ami téged vár. Gyere baba, nézz most rám, ahogyan régen, tőlem kérted. Hidd el neked, nem kell más, csak a dalom, ami téged vár. Gyere baba, nézz most rám, ahogyan régen, tőlem kérted.Gyere velem el, gyere velem el. Gyere velem el, gyere velem el. Gyere velem el, gyere velem el. Gyere velem csakis neked, táncolj, felejtsük el a múltat, éljünk csak a mának. Én akarom újra érezni még a drága csókod. És figyeld a szövegem, most amit én
Most neked mondok. Mert én, tudom azt, hogy mit szabad és mit nem. Mert én, tudom azt, hogy mi kell neked itt benn. Én, ahogy én akarok veled én, maradok bébi. Táncolj el velem a csillagos égig.

Refr.:
Hidd el neked, nem kell más, csak a dalom, ami téged vár. Gyere baba, nézz most rám, ahogyan régen, tőlem kérted. Hidd el neked, nem kell más, csak a dalom, ami téged vár. Gyere baba, nézz most rám, ahogyan régen, tőlem kérted.
x2

Hírek
Hírek

PÁLYÁZZ NAGYLEMEZ KÉSZÍTÉSRE

Az előadó vagy a zenekar teljes nagylemeznyi felvétele az ügynökség által kijelölt és koordinált mentori stáb produceri munkájával valósulhat meg. A zenekarok és zenei projektek célzottan tudnak a számukra megfelelő producerhez jelentkezni. A produceri munka személyre szabottan az előadóhoz, stílusához hangolva valósul meg.

A felhívásra jelentkezhet minden olyan előadó vagy zenekar, aki vagy amelyek dalaikat saját maguk írják, és legalább egy saját szerzésű, publikált dallal rendelkeznek.

PÁLYÁZZ ITT!

A jelentkezés beadási határideje: 2021. december 3., 23:35.