dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Fehér Afrika: Firiszgíp

Firiszgíp

Vot nekem egy firiszgípem
Villannal működött,
Hasznátam a tikóba
Körbe-körbe pörögött!

Firiszgíppel fexek-kelek,
Avval is ámodok,
Az tőti ki iletemet,
Attú tartok rászokok!

Refr.
Firiszgíp, firiszgíp egy gyönyörű masina,
Jobb, mint együtt a kokas, a tik meg a liba!
Firiszgíp, firiszgíp egy gyönyörű masina,
Attól tartok ráteszi a kezit a maffia!

A hidasba röfög a desznyó
Merre van itt Teszkó?!
(mert)
Szentivánon Teszkó lesz…
Mond anyádnak Teszkó lesz…

Firiszporral ne kereskedj,
Mert a Mörfi aztán megszó,
Nyem szokott ő kacsát tömni,
Helyette inkább mézes negró!

Ű vot Műrfi

Refr.
Firiszgíp, firiszgíp egy gyönyörű masina,
Jobb, mint együtt a kokas, a tik meg a liba!
Firiszgíp, firiszgíp egy gyönyörű masina,
Attól tartok ráteszi a kezit a maffia!

Hírek
Hírek

Jelöld kedvenc produceredet november 14-ig!

Végéhez közeledik Lombos Márton műsora a Beat rádión, az utolsó két rész a hallgatókon is múlik!

A június óta a Beat digitális rádió műsorán futó Producer lassan véget ér. A műsorban ahol a zene valóban életre kelt, olyan nevekhez kerültünk közelebb és ismerhettünk meg mélyebben mint Szabó Zé, Nagy Laci ‘Gitano’, Hailing Tomi, Bakonyi Bálint ‘Hiboo’, Ferencz Péter ‘Peet’, Temesi Berci, Rakonczai Viktor, Somogyvári Dani, Gasperik Fecó, Vígh Arnold, Burai Krisztián, Závodi Gábor, Lázár Tibi, Szirtes Edina Mókus, Szakos Krisztián, Sebestény Áron, Malek Miki vag Czifra Sándor.

Ha valakivel beszélgetek a műsorról, mindig ezt mondom. Minden egyes felvételen elhangzott egy mondat vagy gondolat, ami aranyat ér. Ami tényleg a siker kulcsa. Mert ugye az volt a koncepció, hogy az abszolút szubjektív “művésziesség” helyett inkább a siker után menjünk, hogy próbáljunk valamiféle objektív szempontot találni (nézettség, referenciák, arany-, platina lemezek, szakmai díjak, a szakemberek piacának mérete, stb.)… meg hát ugye erre kíváncsiak a hallgatók.” - mondta Lombos Marci

A sorozat küldetése, hogy közelebb hozza az emberekhez a zeneiparban sokszor háttérben meghúzódó alakokat, akik miatt végül megszólal a zene, akik által a dalok színt kapnak. A Beat stúdiójába érkező producerektől Lombos Marci (előadó, dalszövegíró, zenei projektek vezetője, mentor) műsorvezető három dalt kért. Azt ami az áttörést hozta számukra, a nagy kedvencüket és a nagy meglepetést. 

Az NKA Hangfoglaló Program nyertes sorozatának eddig tizennyolc epizódja került adásba és a maradék kettő születéséhez a műsor hallgatóit is be szeretnék vonni a szerkesztők. 

A beatradiohungary@gmail.com-ra várják a beérkező üzeneteket azon producerek nevével, akikkel még szívesen hallgatnátok beszélgetést a követők. A legtöbbször beérkezett két név bekerült Lombos Marci műsorába! Határidő: November 14.