dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Judy: A vágy temploma

A vágy temploma

Ha meg nem tudod ki lesz az angyalod,
jövök és őrzöm a lépted.
Mióta itt vagyok, fellázadt rab vagyok,
akinek börtön az élet.
Csak egy lánc, ami téged is visszafog tőlem.
Csak a félelem üldöz előlem,
nehogy vállalnod kelljen a bűnt.

Refrén: A vágy templomában neked ég a fáklya, olyan szép a lángja, mikor tépi a szél. Őrizd a lángot, nehogy sötét várjon, mikor tested újra ide visszatér. A vágy templomában, olyan szenvedélyes, ahogy ég a mécses, mikor tépi a szél. Őrizd a lángot, nehogy sötét várjon, mikor tested újra visszatér.

Az, aki tűzhöz ér, van úgy, hogy csontig ég és beleremeg a lélek.
Valaki hűlt parázs, kialudt lobbanás, pedig lángokra ébred.
Csak a test, ami nem bírja el, amit érzel, ami nem bír el már az egésszel,
mégis állja a tűz rohamát.

3x refrén

Hírek
Hírek

Lábas Viki profi tánccal lepett meg minket a Margaret Island új klipjében

A Senki nem felel c. dalukhoz forgatott klipben Lábas Viki énekesnő egy fiatal, profi kortárs balettáncossal, Vincze Lotárral mutatja be egy párkapcsolat dinamikáját.

A dalt élőben február 5-én, az Akvárium klubban hallhatja majd a közönség. KATT IDE!

A Margaret Island első táncos klipjének képi világát Szeleczki Rozália rendező és Czár Gergely koreográfus álmodta meg, amiben Viki nem félt kilépni a komfortzónájából: életében először kísérletezett a kortárs tánccal.

A klipforgatást megelőző próbafolyamat során Lábas Viki heteken át rendszeresen járt le a táncosok szegedi próbatermébe, elmondása szerint azonban minden perc megérte, rengeteget adott neki a közös tánc: “Bár mindig is szerettem táncolni, magam is meglepődtem, milyen óriási élményt szereztek számomra a hosszú próbanapok Lotárral és a koreográfusunkkal, Gergővel, akiknek nagyon hálás vagyok, hogy amatőr létemre is szívesen fogadtak engem, és a legnagyobb türelemmel biztattak a nulladik perctől kezdve”, mesél erről az időszakról Viki. “Már nevetve emlékszem vissza az őrületes izomlázra, amit a 3-4 órás próbák után éreztem, most értettem meg csak igazán, mit jelent a ‘tetőtől-talpig’ kifejezés… Kemény volt, de nagyon szeretem a végeredményt. A tánc pedig valódi terápia volt számomra, imádnám, ha valamilyen formában be tudnám építeni az életembe a későbbiekben!”