dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
L.L. Junior: Hogy mondjam el

L.L. Junior - Hogy mondjam el

on on on on on
Album: nincs kép
Előadó: L.L. Junior
Album: Keressük!
Szövegírók: L. L. Junior
Lakatos Róbert
Árgyó Péter
Lesi László
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Pop
Címkék: Keressük!
Miről szól a(z) 'Hogy mondjam el' dalszöveg ?
A szöveg egy szomorú, szerelmi bánattól szenvedő emberről szól, aki nem tudja elfogadni, hogy szerelme elhagyta. Hiába próbálja nem szeretni, újra és újra a hiányát érzi, és úgy érzi, hogy ő van a hibában. A szív fájdalmát és a szeretettel teli hiányérzetet a másik felé próbálja kifejezni, de nem találja a megfelelő szavakat. Éjszakánként arról álmodik, hogy ismét szeretik, és arról, hogy képes lenne újra szeretni. A dal végül a szerelme felé irányított üzenetként szolgál.
What is the song 'Hogy mondjam el' about?
The text is about a sad person suffering from heartbreak, who can't accept that their love has left them. Despite trying not to love, they feel the absence over and over again, and feel that they are at fault. They try to express their heartache and the feeling of longing filled with love towards the other person, but they can't find the right words. At night, they dream about being loved again, and about being able to love again. The song ultimately serves as a message directed towards their love.
What is the song 'Hogy mondjam el' about?
Le texte parle d'une personne triste, souffrant de chagrin d'amour, qui ne peut pas accepter que son amour l'ait quitté. Malgré ses tentatives de ne pas aimer, elle ressent encore et encore son absence, et se sent coupable. Elle essaie d'exprimer à l'autre la douleur de son cœur et le manque rempli d'amour, mais ne trouve pas les mots appropriés. La nuit, elle rêve d'être aimée à nouveau et de pouvoir aimer à nouveau. La chanson sert finalement de message adressé à son amour.
What is the song 'Hogy mondjam el' about?
El texto trata sobre una persona triste, sufriendo por el desamor, que no puede aceptar que su amor lo ha dejado. A pesar de tratar de no amarlo, una y otra vez siente su ausencia y siente que él es el culpable. Intenta expresar el dolor de su corazón y la sensación de vacío llena de amor hacia la otra persona, pero no encuentra las palabras adecuadas. Por las noches sueña con ser amado de nuevo, y con ser capaz de amar de nuevo. Al final, la canción sirve como un mensaje dirigido a su amor.
What is the song 'Hogy mondjam el' about?
Der Text handelt von einer traurigen Person, die unter Liebeskummer leidet und nicht akzeptieren kann, dass ihre Liebe sie verlassen hat. Sie versucht vergeblich, sie nicht zu lieben, fühlt aber immer wieder ihre Abwesenheit und glaubt, dass sie selbst schuld ist. Sie versucht, den Schmerz in ihrem Herzen und das Gefühl des liebevollen Vermissens auszudrücken, findet aber nicht die richtigen Worte. Nachts träumt sie davon, wieder geliebt zu werden und wieder lieben zu können. Das Lied dient schließlich als Botschaft an ihre Liebe.
What is the song 'Hogy mondjam el' about?
这段文字是关于一个由于爱情的悲痛而感到悲伤的人,他无法接受自己的爱人离他而去。他试图不去爱她,但总是感到她的缺失,并且觉得自己是罪魁祸首。他试图向她表达自己心中的痛苦和充满爱的缺失感,但是找不到合适的词语。他每晚都梦见自己再次被爱,梦见自己能再次去爱。歌曲最后作为对他的爱人的信息。
What is the song 'Hogy mondjam el' about?
Текст о грустном человеке, страдающем от любовной печали, который не может принять тот факт, что его любовь его оставила. Напрасно он пытается не любить, снова и снова он чувствует ее отсутствие и чувствует, что он виноват. Он пытается выразить боль своего сердца и чувство недостатка любви к ней, но не может найти подходящих слов. По ночам он мечтает о том, что его снова любят, и о том, что он сможет снова любить. В конце концов, песня служит сообщением для его любви.
What is the song 'Hogy mondjam el' about?
يتحدث النص عن إنسان يعاني من حزن الحب، لا يستطيع قبول أن حبه تركه. بغض النظر عن محاولاته لعدم الحب، يشعر بالفقدان مرارًا وتكرارًا، ويشعر أنه هو المذنب. يحاول التعبير عن ألم قلبه وشعوره بالفقدان المليء بالحب نحو الطرف الآخر، لكنه لا يجد الكلمات المناسبة. يحلم ليلاً أنه محبوب مرة أخرى، وأنه قادر على الحب مرة أخرى. النص في النهاية يعمل كرسالة موجهة نحو حبه.
What is the song 'Hogy mondjam el' about?
Traduz o seguinte texto para Português: O texto é sobre uma pessoa triste, sofrendo de desgosto amoroso, que não consegue aceitar que seu amor a deixou. Apesar de tentar não amar, sente a falta dela repetidas vezes e sente que é o culpado. Tenta expressar a dor no coração e o sentimento de falta cheio de amor para o outro, mas não consegue encontrar as palavras certas. À noite, sonha em ser amado novamente e em ser capaz de amar novamente. A canção finalmente serve como uma mensagem dirigida a seu amor.
Nyomj egy like-ot ha tetszik ez a rovat!
Megtekintve: Ma 3, összesen 133436 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Hogy mondjam el

Oly furcsán néznek az emberek nem értik mi van velem
Mitől vagyok ilyen szomorú
Hívnak mindenhova, de nem megyek, miattad még szenvedek.
Miattad lettem ilyen

Mikor meglátlak téged, szívem a torkomban dobog,
Úgy érzem magam, mint egy szégyenlős kisfiú.
Te nem látod az egészet, ezt csak én érzem nagyon,
Segíts, hogy legyen kiút!

Ref.
Hogy mondjam el neked, mi az mit érzek?
Úgy fáj, hogy elmentél, hogy egyedül hagytál!
Hogy mondjam el neked, hogy érted élek!
Ezt a dalt küldöm neked, csak neked…

Már a nap sem tündököl oly fényesen, azóta ezt kérdezem:
Mi rosszat tettem én neked?
Hiába próbállak nem szeretni, nem tudlak feledni.
Úgy vágyom még rád!

Mikor meglátlak téged, szívem a torkomban dobog,
Úgy érzem magam, mint egy szégyenlős kisfiú.
Te nem látod az egészet, ezt csak én érzem nagyon,
Segíts, hogy legyen kiút!

Ref. 2X
Hogy mondjam el neked, mi az mit érzek?
Úgy fáj, hogy elmentél, hogy egyedül hagytál!
Hogy mondjam el neked, hogy érted élek!
Ezt a dalt küldöm neked, csak neked…

Ha tudnád, hogy hány éjen át kívántam, hogy:
Itt legyél velem, fogd a két kezem.
Ha tudnád, hogy hány éjen át kívántam, hogy:
Szeress újra még! Hogy mondjam el?

Ref. 2X

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Történelmi sláger reinkarnálódott Bangó Margit, Curtis, Takács Nikolas és a Swing à la Django együttállásában

Semmihez sem fogható, örökérvényű dal az „Én a bánatot csak mindig kifogom”, amelyet a leghitelesebben Vámosi János óta egy női ikon, Bangó Margit tudott csak igazán átadni a közönségnek. 


Sokan ezért a Kossuth-díjas énekesnőhöz kötik a tánczene világából fennmaradt remekművet. Nem is volt kérdés tehát, hogy a Swing à la Django zenekar sokoldalú feldolgozásának Bangó adja az origóját, a tengelyeit pedig két, a maga stílusában emblematikus előadó: Curtis és Takács Nikolas húzzák tovább.

 

„Django Reinhardt nagy kedvencem és volt szerencsém találkozni vele Brüsszelben. Ezért is nagyon tetszett a Swing à la Django névválasztása, nem is beszélve arról, hogy a legkiválóbb muzsikusok alkotják és már négy éve ők kísérnek hivatalosan.





Egyébként Dani Jánosal, aki az együttesben szólógitárosként játszik és zeneszerző, 10 éve dolgozunk már együtt. A másik ilyen kapocs a ritmus gitáros, aki a dédunokám vőlegénye, Dani Norbert, így komoly kötődés van feléjük. A dal rögzítése húzódott, de senki sem hagyta annyiban, így végül tavaly ősszel került rá sor. A két fiút pedig nagyon szeretem! Nikolas világszínpadokon is megállná a helyét, Curtis pedig szintén fantasztikus. Három különböző stílusú ember fogott össze és a zenében az a lényeg, hogy egyforma legyen a szív és az érzések is megtalálják egymást. Úgy gondolom, hogy nagyon-nagyon sok embernek fogunk ezzel örömet okozni, mindenki megtalálja benne a magához szóló szavakat, mondatokat” – mesélte Bangó Margit a felvételről, amely autentikusan kezdődik, majd egy Dani János által kigondolt, teljesen új rappelhető részbe csap át Curtis szövegével kiegészülve. 


A változás a szám elnevezését is érinti, amely az „Én a bánatomat mindig kifogom” címmel szerepel.

 

A rapper elmondása szerint nem esett nehezére új sorokat szereznie a klasszikushoz: „Ez a világ rendkívül közel áll hozzám, így hamar megindult a tollam. Az, hogy Bangó Margittal közös dalban szerepelhetek, már magában egy áldás és hatalmas megtiszteltetés. A Swinges srácok pedig nemcsak remek emberek, de kiváló zenészek egytől egyig, Nikolas hangja pedig abszolút viszi a prímet.”

 

 


 

Az X-Faktor egykori nagy felfedezettje volt Takács Nikolas, aki nemcsak karizmatikus hangjával, de jellegzetes egyedi stílusával is otthagyta névjegyét az előadóművészetben. Gyermekkori álmát valósította meg Nikolas, hogy együtt énekelhet Bangó Margittal ebben a különleges együttműködésben. Így tovább bővült azon nagyjaink névsora, akikkel Nikolas közösen dolgozhatott. Az idei évre több zenei csemegét is ígér még az előadó a zeneszerető közönségnek.

 

A makulátlan összhangról pedig nemcsak a zene és a szöveg játéka tanúskodik, hanem a Jimy Punk Hollywood rendezte, meghitt videóklip is, amely a digitális megjelenést megelőzően már megtekinthető.




Fotók: Bangó Margit x Curtis x Takács Nikolas x Swing à la Django