Előadó: | Prosectura |
---|---|
Album: | Keressük! |
Szövegírók: | Keressük a szövegírót! |
Keressük a zeneszerzőt! | |
Kiadó: | Keressük! |
Stílus: | Keressük! |
Címkék: | Keressük! |
Add ide a didit, a 2 kilos didit
[Én a didit oda nem adom]
Add ide a didit, had hátszak egy kicsit
[Én a didit oda nem adom]
A didi hófehér
A didi jó kemény
A didi izgató
A didi jóóó
Add ide a didit, a didit nem adom
[Én a didit oda nem adom]
Add ide a didit, had hátszak egy kicsit
[Én a didit oda nem adom]
A didi hófehér
A didi jó kemény
A didi izgató
A didi jóóó
Add ide a didit, a 3 tonnás didit
[Én a didit oda nem adom]
Add ide a didit, a félkemény didit
[Nem adom]
A didi hófehér
A didi jó kemény
A didi izgató
A didi jóóó
Add ide a didit, had szívjam egy kicsit
[Lófaszt a picsádba, nem adom]
Add ide a didit, had gyúrjam egy kicsit
[Én a didit oda nem adom]
A didi hófehér
A didi jó kemény
A didi izgató
A didi jóóó
Add ide a didit pumpáljak egy kicsit
[A didit én oda nem adom]
Add ide a didit had játszak egy kicsit
[Én a didit oda nem adom, már mondtam]
A didi hófehér
A didi jó kemény
A didi izgató
A didi jóóó
Add ide a didit, a 3 tonnás didit
[Én a didit oda nem adom]
Add ide a didit had játszak egy kicsit
[Én a didit oda nem adom]
A didi hófehér[Én a didit oda nem adom]
A didi jó kemény[Én a didit oda nem adom]
A didi izgató[Nem adom]
A didi jóóó[Nem adom]
Nem adom
Nem adom
Nem adom
Áhh didi
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál