dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Nyári Kálmán: Úgy mentél el

Úgy mentél el

Úgy mentél el még el sem búcsúztál kérdőn néztem rád, de csak vádoltál. Meg sem engedted, hogy szóljak szelíden, csak mentél mérgesen. Szívemre szált az árva bús magány, a lelkembe költözött a vígasztalanság mint hajnali köd úgy borult le rám az árva bús magány.

Ref.:Vádolom magamat, bűn bakot keresek én. Vétkeim bűneim lábaként folynak elém úgy szégyellem én. sírt a múlt a régi boldogság, hogy már tűnő álomkép ez már nem valóság. Fájó minden perc ami így múlik el, hogy rád elmékezem. Szerelmem céltalan reménytől megfosztott vágy, a szívemet gyötri egy kérdés, mely kínoz és megaláz. Úgy várlak én már fogytán a remény.hogy újból rám találsz és hozzám vissza térsz. Minden éjszakán a boldogságunk ért imátkozok én.

Ref.:Vádolom magamat, bűn bakot keresek én. Vétkeim bűneim lábaként folynak elém úgy szégyellem én. sírt a múlt a régi boldogság, hogy már tűnő álomkép ez már nem valóság. Fájó minden perc ami így múlik el, hogy rád emlékezem. Szerelmem céltalan reménytől megfosztott vágy, a szívemet gyötri egy kérdés, mely kínoz és megaláz. Úgy várlak én már fogytán a remény.hogy újból rám találsz és hozzám vissza térsz. Minden éjszakán a boldogságunk ért imádkozok én.imádkozom én

Hírek
Hírek

Mennyből az angyal új köntösben

Adventi ajándék Nektek!

Összefogtunk pár igen tehetséges zenésszel, hogy Karácsonyra elhozzuk nektek a legkedvesebb tradicionális ünnepi dalokat. Az elmúlt 16 év zeneszöveg karácsonyi TOP12 slágerlistáját újraértelmeztük az OliverFromEarthel, vagyis Patocska Olivér énekes-dalszerzővel és állandó zenésztársával, Barabás Dáviddal, valamint Kovács Gyopár színésznővel. A végeredmény pedig egy boldog karácsonyi album lett swing hangszereléssel, ami pont megfelelő akár fa díszítéshez akár a fa alá ;). 

Veszek egy albumot!