dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Skorpió: Hosszú az út

Skorpió - Hosszú az út

off off off off off
A rohanás
Előadó: Skorpió
Album: A rohanás
Megjelenés: 1974
Hossz: 4:26
Szövegírók: Frenreisz Károly
Szűcs Antal Gábor
Papp Gyula
Zeneszerzők: Frenreisz Károly
Szűcs Antal Gábor
Papp Gyula
Kiadó: Pepita, LP
Stílus: beat-rock-szórakoztató
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 4, összesen 7792 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Hosszú az út

Hej-jej, sietek, úgy sietek, késni már nem lehet.
Egyedül, csak egyedül, tudom így, nem mehet.
Rengeteg, ó, rengeteg dolgom volt, hidd el ezt.

Hosszú az út mit megtettem ma már.
Oh, hosszú az út, de elmegyek hozzád.
Hosszú az út és szükségem van rád.
Oh, hosszú az út, és kell, hogy várjál rám.

Hej-jej, új világ, egy új világ, állni már nem lehet.
Menni kell és menni kell, így kapunk életet.
Lelkemet is kiteszem, hidd el, ezt kedvesem.

Hosszú az út mit megtettem ma már.
Oh, hosszú az út, de elmegyek hozzád.
Hosszú az út és szükségem van rád.
Oh, hosszú az út, és kell, hogy várjál rám.

Hosszú az út mit megtettem ma már.
Oh, hosszú az út, de elmegyek hozzád.

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Tizenkét produkcióval várják a közönséget az idén a debreceni Nagyerdőbe

Vígjátékokkal, zenés darabokkal, koncertekkel és a századik Pál utcai fiúk előadással, összesen tizenkét produkcióval várják az érdeklődőket a nyáron a debreceni Nagyerdőbe.


Az idei játékok a Kárpát-medence kulturális életét reprezentálják, a debreceniek mellett Nagyváradról, Budapestről, Szegedről, Kaposvárról, Nyíregyházáról érkeznek produkciók, kilenc színházi előadás és három nagykoncert. 


A Nagyerdei Szabadtéri Játékok első előadása június 24-én lesz, társulatuk Csinibaba című produkciójával, Tímár Péter rendezésében.


Mátyássy Szabolcs, a debreceni Csokonai Színház igazgatója kiemelte: társulatuk századik alkalommal mutatja be a Pál utcai fiúk című musicalt, az előadáson jelen lesz a darab valamennyi eddigi szereplője.


A színigazgató örömmel jelezte, hogy sikerül a Nagyerdőbe hozni a Szegedi Kortárs Balett világot járt előadását, a Carmina Buranát, a Kossuth-díjas táncművész, Juronics Tamás rendezésében.


Szabó K. István, a Csokonai Színház művészeti vezetője elmondta: június 29-én Kovács Kati ad jubileumi koncertet a Nagyerdőben, július elsején pedig az Orlai Produkció érkezik a Még egy kört mindenkinek című vígjátékkal.


Július 9-én a kaposvári Csiky Gergely Színház és a Kultkikötő Produkció együttműködésében láthatja a közönség az Oscar című előadást, július 15-én és 16-án pedig a Nagyerdei Szabadtéri Színpadra költözik a Pál utcai fiúk debreceni előadása - jelezte Szabó K. István, megjegyezve, hogy ebben az előadásban századszor lép színpadra Rácz tanár úr szerepében Csikos Sándor, a nemzet színésze.


Július 19-én Demjén Ferenc ad koncertet, július 28-án és 29-én a Csokonai Színház mutatja be A padlás című musicalt, az augusztust a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Régi tánc, új nemzedék című estjével kezdik, majd 5-én és 6-án a Thália Színház Nőt vagy életet! című előadását láthatja a közönség. A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház társulata augusztus 13-án mutatja be a Bolha a fülbe című előadását, majd a Carmina Burana augusztus 22-i színrevitele után a Nagyerdei Szabadtéri Színpad a Szécsi 80 koncerttel idézi meg Szécsi Pál emlékét és zárja kapuit az idei nyáron - hangzott el a tájékoztatón, ahol jelezték, az előadásokra a jegyek árusítását szerdától kezdik meg online felületeken és a színház jegypénztárában.




Fotók: illusztráció/Freepik