dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Lilly baba: Az élet szép Párizsban

Az élet szép Párizsban

Nagy gömb a föld s a hátán tengernyi sok szép hely rajta csak folt London hol esővel jár az éjjel, apával láttam már az örök város Rómát,Athént és Marseille-t az Eiffel torony csúcsán.

Refrén:
Az élet szép lehet Párizsban vagy a forró Spanyol partokon, a térképen a legcsodásabb folt nekem még is a saját otthonom.
Az élet szép lehet Párizsban vagy a forró Spanyol partokon, a térképen a legcsodásabb folt nekem még is a saját otthonom.

Nézd ott van Madrid a városok királya az orosz Moszkva Anasztázia álma Apa mesélj újra Lisszabonról,Brüsszelröl A Brazil nyárról a Francia bagetröl.

Refrén

Korzika Partján kék tengerre szállhatsz Hollandiára Szélmalmok, vigyáznak Kínában a nagy fal az ókorban már, így állt de a Berlinben is volt jó hogy köddé vált!

Refrén


Hírek
Hírek

ARANYLEMEZ LETT A KARÁCSONY

2021 MÁR egy jó év :)

Hatalmas büszkeséggel és mérhetetlen hálával jelenthetjük Nektek, hogy a Zeneszöveg.hu és által megálmodott és az OliverFromEarth csapata által életre hívott KARÁCSONY album hivatalosan is ARANYLEMEZ lett! Ezt pedig Nektek köszönhetjük drága zenerajongó felhasználóink. A rengeteg ajándékkal, amit rendeltetek tőlünk az elmúlt hónapokban ezt az karácsonyi/újévi csodát adtátok nekünk.
Reméljük a sok nehézség ellenére Nektek is olyan jól teltek az ünnepek, mint ezáltal nekünk!

Hálásan köszönjük a bizalmatokat bennünk és a Karácsonyban!
Hallgass meg Spotifyon is!