dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Vámpírok bálja (musical): Egy ilyen nap kell

Egy ilyen nap kell

Professzor: Egy ilyen nap kell,
Alfred: Egy ilyen nap kell
Professzor: Hogy kifejtse Newton törvényét, egy ilyen nap kell,
Alfred: Egy ilyen nap kell
Professzor: És Mozart ír egy " Éjizenét"
Alfred: Egy ilyen nap
Professzor: Így fedezte fel Kolumbusz is tojás-trükkjét
Alfred: És Ikarusz hitte: repülni tud majd.
Professzor: És Dániel előtt is ott állt a barlang...
Alfred: Tán ha volna itt egy lámpa! Pincéjében járva, nem félnék, hogy megtegyem, azt mit kell! Tán ha kripta bűz nem szállna, szinte orrba vágva, volna bennem késztetés, egy kevés, így most nincs... csak rettegés!
Professzor: Mind odalent van, hát nosza hamar, a küldetésünk célja itt! Nos ez a helye, de hogy jutok le, követvén azt mi célra vitt?
Alfred: Jajj, mi jöhet még...
Professzor: Mi következzék...
Együtt: Munkánk során, a terv szerint?
Alfred: Ha a helyzet már tiszta, jöjjünk majd vissza!
Professzor: Eljött az óra, most vagy soha!

Hírek
Hírek

Lábas Viki profi tánccal lepett meg minket a Margaret Island új klipjében

A Senki nem felel c. dalukhoz forgatott klipben Lábas Viki énekesnő egy fiatal, profi kortárs balettáncossal, Vincze Lotárral mutatja be egy párkapcsolat dinamikáját.

A dalt élőben február 5-én, az Akvárium klubban hallhatja majd a közönség. KATT IDE!

A Margaret Island első táncos klipjének képi világát Szeleczki Rozália rendező és Czár Gergely koreográfus álmodta meg, amiben Viki nem félt kilépni a komfortzónájából: életében először kísérletezett a kortárs tánccal.

A klipforgatást megelőző próbafolyamat során Lábas Viki heteken át rendszeresen járt le a táncosok szegedi próbatermébe, elmondása szerint azonban minden perc megérte, rengeteget adott neki a közös tánc: “Bár mindig is szerettem táncolni, magam is meglepődtem, milyen óriási élményt szereztek számomra a hosszú próbanapok Lotárral és a koreográfusunkkal, Gergővel, akiknek nagyon hálás vagyok, hogy amatőr létemre is szívesen fogadtak engem, és a legnagyobb türelemmel biztattak a nulladik perctől kezdve”, mesél erről az időszakról Viki. “Már nevetve emlékszem vissza az őrületes izomlázra, amit a 3-4 órás próbák után éreztem, most értettem meg csak igazán, mit jelent a ‘tetőtől-talpig’ kifejezés… Kemény volt, de nagyon szeretem a végeredményt. A tánc pedig valódi terápia volt számomra, imádnám, ha valamilyen formában be tudnám építeni az életembe a későbbiekben!”