verse 1.:
a szavunkra ugrik a szakma, levagytok szarva
nem ezért jöttem, lehettek többen
még WherDee a bíten addig nem aggaszt
hogy mekkora balfasz pár arc akit hallgatsz
mert a hiphop-ot itthon nem bírja a gyomrom
bár titkon a gyom nyom erőt, hogy bírja a torkom
rímeket pumpál belém, mint az ólom a csőből, a szólóm
lassan 5. éve, hogy egyedül állok ki a stagre
bár azt mondják el leszek ásva meg a reppem is szar
de ez nem zavar, ugat az avar
a haverod haverja is haza zavar
az a var amit a repped ejt leesik hamar
a heg is begyógyul ahogy itt sok csávó kifordult
a szakma vagy velem vagy ellenem mordult
refrén:
én nem ezért jöttem meg nem ezt akartam
én kérek elnézést ha zavartam
bocsássatok meg az én kurva anyám
hogy 5 éve máshogy képzeltem a szakmát
verse 2.:
te egy köcsög vagy Deniz
hát ide nízz' minek írsz minek reppelsz?
szar vagy és kész, nem pózolsz a színpadon
én nem is értem mit akarsz
hogy kamaszlányokkal sem kavarsz
te deniz! már az ekü is mondta
a repped egy szar, ne gondolj mikrofonra
ja meg izé, hogy öööööö a kurva anyád
te ismered fankát? deniz ezt nem mondod komolyan
mi az hogy night child?
inkább a fekpadon pakold a rúdra a tárcsát
a zenéd is olyan izé semmi sampler se nyúlás
héj jobbakat csinál a portás vagy a haverom
haveri alapon..... jobban is szól
meg úgy izé, jobban is szól meg hát izé mégiscsak a haverom
a tiéd meg magasról leszarom
refrén:
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál