dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
TM: Jelek km. Bogár (Consortes)

TM - Jelek km. Bogár (Consortes)

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: TM
Album: Keressük!
Szövegírók: TM
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 1, összesen 11995 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Jelek km. Bogár (Consortes)

TM:
Aaah... Még mindig itt, még mindig láttok, s addig maradok, míg szívetekbe zártok. Tudom nem hiába szóltam hozzátok. Míg jeleket látok, addig meg nem állok. Igaz van jel, mi félrevezet okozva mély sebeket, melyekkel életemet élnem kell, tovább lépnem, a múltat hagyni, hogy égjen, maradni az ösvényen, amin járok néha fényben, de többször sötétben magam egyedül érzem, s amikor érzem a jót, mindig megszáll a rossz, s mikor meg tisztán látnék, mindent ellep a kosz. Érzem, hogy fáradok, de mégis visz a lábam, mert tudom azt, hogy nyomot hagytam, ahol eddig jártam van, kinek szívében van, kinek szemében én vagyok a remény és ti is az én reményem.

Bogár (Refrén):
Minden nap egy új kezdet, az élet... az élet... az élet megedzett. Jelek, mik vezetnek, sohasem felednek. Nem félek, csak előre nézek.

TM:
Gyötör a fájdalom, szúrnak a szilánkok, az mindegy milyen mély a gödör, mégis kilátok, kimászok, mert tudom, tovább kell mennem. Uram segíts kérlek, mely jeleket kell követnem a hosszú úton, minek messze még a vége. Nem lehet feladnom, ha már eddig eljutottam élve, mennyi fájdalmat átélve szenvedtem a jóért, én a szívemet adtam, mégis mindig hazug szóért kezdtem feladni, de mindig jött egy jel, hogy sokan várnak rám, miattuk élnem kell. Istenem tudom, még mindig itt vagy velem. Mutasd, hogy érintsem őket? Hogy tanítsak? Fogd a kezem mikor írok és sorok közt járok, vagy amikor sírok és szívből jövő szavakat használok. Legyen bármilyen rossz és bárhogyan fáj, de veled az Úr, ne feledd, kelj fel és járj!

Bogár (Refrén):
Minden nap egy új kezdet, az élet... az élet... az élet megedzett. Jelek, mik vezetnek, sohasem felednek. Nem félek, csak előre nézek.

Bogár (Refrén):
Minden nap egy új kezdet, az élet... az élet... az élet megedzett. Jelek, mik vezetnek, sohasem felednek. Nem félek, csak előre nézek.


előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

„Izzik a szabadság a véremben” - Itt van Azahriah új albuma!

"Úgy érzem, egy életem van, nem leszek félember

mer’ bent izzik a szabadság a véremben"


Azahriah-dalszövegek itt.


Nyolcszámos lemezzel jelentkezik májusi tripla Aréna-koncertje előtt Magyarország legnépszerűbb előadója. A skatulya I. című lemezről a mariana.árok már túlszárnyalta a 2,5 milliós megtekintést YouTube-on, a cipoe pedig szintén hasít: 1,6 millió megtekintésnél jár. Ezekhez érkezik most hat további dal.

 

 

A dalszerző-előadó így mesél a lemezről: „Korábban mindig próbáltam előre összeírni, megtervezni minden dalt, aszerint haladni az alkotómunkával, ahogyan a fejemben egy album összeállt. Viszont a zenekészítési folyamat ennek a szöges ellentéte. Megannyi ilyen tapasztalat után biztosra mondom, hogy a legjobb hangulatok, illetve a legértékesebb gondolatok és dallamok mindig akkor érkeznek, amikor nincs előre felvázolva, hogy vajon milyen lesz a teljes egész.

 

A skatulya I. című lemezen Azahriah új területekre lép. Ő maga így fogalmaz: „A skatulya albumsorozattal igyekszem a legkísérletezőbb, legszélsőségesebb hangzásokat próbálgatni, aztán a legjobbakat leválogatom, s végül egy összefüggő sztorivá igyekszem formálni a lemezen.” S hogy a kísérletezést mennyire komolyan veszi, azt mi sem bizonyítja jobban, mint a tartarosz című dal – ami egy metálszám. Hasonlóra – hogy egy, a karrierje csúcsán járó popsztár metáldallal rukkoljon elő – még a nemzetközi színtéren se nagyon akad példa. De hát ő maga énekli: izzik a szabadság a vérében.

 

A visualizerekben a mariana.árok klipjének különös, enigmatikus látványvilága köszön vissza (Emil Goodman munkái), a szövegek pedig a carpe diemtől a világvége-flessig igen széles skálán mozognak. Egy biztos: úgy lángol, hogy még a tenger mélyén se lehet kioltani.


Fotó: Azahriah