dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Vámpírok bálja (musical): Hé, hó, hé!

Hé, hó, hé!

(Beszéd)

Professzor! Professzor!

(Ének)

Hé, hó, hé! Hová tűnt el professzor?
Hé, hó, hé! De hisz megvolt még!

(B)

Biztos leült valahová, hogy regisztrálja a megfigyeléseit a jegyzetfüzetébe. És ha Ambrosius professzor egyszer elkezd jegyzetelni, a világ mintha meghalt volna körülötte.
Nagy ég, csak nem halt meg nekem?!

(É)

Hé, hó, hé! Csak egy jelzést professzor!
Hé, hó, hé! Csak hogy lássam él!

(B)

Professzor!
Muszáj megtalálnom, különben megfagy. Milyen szomorú vég volna az egy olyan ember számára, mint ő. Az újságban ez áll majd: "Az ismert tudós elhunyt Transylvániában." Rólam persze nem fog beszélni senki. Alfréd nem fog hiányozni senkinek.

(É)

Hé, hó, hé! Hall-e engem professzor? Holtig hűséges és precíz asszisztense. Alfréd szól!

(B)

Professzor!

Hírek
Hírek

Lábas Viki profi tánccal lepett meg minket a Margaret Island új klipjében

A Senki nem felel c. dalukhoz forgatott klipben Lábas Viki énekesnő egy fiatal, profi kortárs balettáncossal, Vincze Lotárral mutatja be egy párkapcsolat dinamikáját.

A dalt élőben február 5-én, az Akvárium klubban hallhatja majd a közönség. KATT IDE!

A Margaret Island első táncos klipjének képi világát Szeleczki Rozália rendező és Czár Gergely koreográfus álmodta meg, amiben Viki nem félt kilépni a komfortzónájából: életében először kísérletezett a kortárs tánccal.

A klipforgatást megelőző próbafolyamat során Lábas Viki heteken át rendszeresen járt le a táncosok szegedi próbatermébe, elmondása szerint azonban minden perc megérte, rengeteget adott neki a közös tánc: “Bár mindig is szerettem táncolni, magam is meglepődtem, milyen óriási élményt szereztek számomra a hosszú próbanapok Lotárral és a koreográfusunkkal, Gergővel, akiknek nagyon hálás vagyok, hogy amatőr létemre is szívesen fogadtak engem, és a legnagyobb türelemmel biztattak a nulladik perctől kezdve”, mesél erről az időszakról Viki. “Már nevetve emlékszem vissza az őrületes izomlázra, amit a 3-4 órás próbák után éreztem, most értettem meg csak igazán, mit jelent a ‘tetőtől-talpig’ kifejezés… Kemény volt, de nagyon szeretem a végeredményt. A tánc pedig valódi terápia volt számomra, imádnám, ha valamilyen formában be tudnám építeni az életembe a későbbiekben!”