dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Zséda: Valahol

Zséda - Valahol

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Zséda
Album: Keressük!
Szövegírók: Valla Attila
Zeneszerzők: Létray Ákos
Kiadó: Keressük!
Stílus: Pop
Címkék: Keressük!
Miről szól a(z) 'Valahol' dalszöveg ?
A szövegben a főszereplő arra kéri a partnerét, hogy legyen mellette, amikor nehéz idők jönnek, és segítse őt emlékezni arra, hogy az életben nem csak jó dolgok várnak rá. Megosztja, hogy ő maga is megtapasztalta a kegyetlen pillanatokat, de azt is megtanulta, hogy az élet nem mindig szép, de nem is mindig fáj. Mindenhol kereste a válaszokat, mígnem rájött, hogy a válaszok mindig benne voltak. Értékeli a világ minden oldalát, akár szép, akár fájdalmas. Végül arra jutott, hogy minden, ami történik, így van jól, mert minden próbálkozás formálja őt, és szereti az élet minden percét.
Nyomj egy like-ot ha tetszik ez a rovat!
Megtekintve: Ma 9, összesen 75411 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Valahol

/duett Létray Ákossal/

Ne kérdezd, mellém ülsz-e, ha egyedül ér, ami bánt
Kegyetlen perc már rám is várt.
Mesélj, mondd el benned merre tart a világ
Mi az mi fűt, mi hajt tovább?

Segíts, ha elfeledném, nemcsak ünnep vár,
Hogy nem mindig szép, de nem mindig fáj,
Hát követem, bárhová hív már.

Valahol egy álmos éj mélyén
A dallamokba bújt szavak végén
Éreztük, hogy nincs is szebb bolygó,
hogy minden, minden épp így jó.
Mert minden árny próbál,
És minden fény formál,
Hát nem mindig szép, de nem mindig fáj
Szeretem minden percét már.

Kerestem mindenhol és rám talált ami kell,
Azért nincs út, hogy tévedj el.

Segíts, ha elfeledném, nemcsak mámor vár,
Hát nem mindig szép, de nem mindig fáj
Viselem minden arcát már.

Valahol egy álmos éj mélyén
A dallamokba bújt szavak végén
Éreztük, hogy nincs is szebb bolygó
Hogy minden, minden épp így jó
Mert minden árny próbál
És minden fény formál
Hát nem mindig szép, de nem mindig fáj
Szeretem minden percét már.

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Dömösön rendezik meg az idei Szelávi! Fesztivált

Negyedik alkalommal rendezik meg a Szelávi! Fesztivált, amelynek helyszíne idén a Dunakanyarban található Dömös lesz. Mások mellett a Platon Karataev, a Lázár tesók, a Mordái, a Konyha, a Lóci játszik, valamint Henri Gonzo és a Papírsárkányok is fellép május 31. és június 2. között.

 

A fesztivál a koncertek mellett irodalmi programokkal és beszélgetésekkel, workshopokkal, kirándulásokkal is várja az érdeklődőket.


A koncertek két helyszíne a Pajta Pódium és a Szelávi! Színpad. A nyitónapon, május 31-én elsőként Leskovics Gábor (Lecsó), a Pál Utcai Fiúk frontembere zenél, őt a Kiss Tibi (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) által alkotott Aranyakkord követi, majd az este folyamán a Lázár tesók, a Mordái, végül Fodor Máriusz egyszemélyes elektronikus projektje, a Superflake ad koncertet.


Június 1-jén szombaton Temesi Blanka akusztikus koncertje nyitja a programot, utána a Konyha zenekar, majd Sallai Laci énekes-dalszerző lép színpadra, este pedig a Lóci játszik, a Savages y Suefo dj-producer duó, végül a Hét Hat Club táncháza várja a közönséget a Dunakanyar mesés környezetében.


A fesztivál vasárnapi zárónapján Szesztay Dávid (Kiscsillag, Santa Diver) lesz az első fellépő a dömösi Duna-parton, utána Agócs Márton és Fejér Mihály, azaz az Aurevoir. frontszekciója jön egy akusztikus koncerttel. Az estébe hajló részben Henri Gonzo és a Papírsárkányok zenél, szintén akusztikus műsorral jelentkezik Ohnody, majd a Szelávi!-t a Platon Karataev zárja.


A szabadságot és az élet szeretetét hirdető fesztiválon nem csak a színpadon fog szólni a zene, hiszen lesznek akusztikus gitáros minikoncertek, esténként pedig Open Mic keretein belül kapnak bemutatkozási lehetőséget a vállalkozó kedvűek.


Szombaton és vasárnap délelőtt és a kora délutáni órákban a fesztiválozók jógaórán vehetnek részt, szervezett kirándulásokon fedezhetik fel a környék számos természeti csodáját, de kenuzhatnak is. Lesznek továbbá kézműves workshopok, zöld foglalkozások, és előadásokon lehet tanulni az erdőkről.


Kitelepül a fesztiválra mások mellett a Pilisi Parkerdő, és a Jane Goodall Intézet is: elhozzák Dömösre azt a fotókiállítást, amelyet Jane Goodall veszprémi látogatásának apropóján állítottak össze. A fesztiválozók természetvédelmi játékokat is kipróbálhatnak a Duna-Ipoly Nemzeti Park munkatársaival.

 

 Fotó: illusztráció/Freepik