dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Magyar nóták: Nem kell nékem semmi sem,semmi sem,

Magyar nóták - Nem kell nékem semmi sem,semmi sem,

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Magyar nóták
Album: Keressük!
Szövegírók: Nyíri Erzsébet
Zeneszerzők: Babos Károly
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 4, összesen 5480 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Nem kell nékem semmi sem,semmi sem,

Nem kell nékem semmi sem,semmi sem,a világon semmi sem.
Csak a párom szeressen,szeressen,nagyon,nagyon szeressen.
Sose tudja megtagadni ölelő karom,
Ezerszer is csókoljon meg,ha én akarom.
Nem kell nékem a világon semmi sem,semmi sem,
A párom holtomiglan szeressen,szeressen.
Szoknyám szélén ő ül akkor a tilosban ne járjon,
Senki más ne érdekelje,csak a kicsi felesége,csakis vélem cicázzon.
Mert ha másra tekingetne,más pártját egyenegne,megneveli tisztességre a sodrófa jobb vége,jobb vége.
Szoknyám szélén ő ül akkor a tilosban nejárjon,süssön,főzzön,
Takarítson,vasaljon és inget mosson,sodorjon és mosogasson,
Házatáján,de ne csaljon,búzát,farmot,házat vegyen,takaréknak
így kell legyen,tőled csak ezt kívánom,kívánom.

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Magyar delegáció a brightoni fesztiválon

Újabb magyar tehetségek jutnak el a The Great Escape-re a WMMD jóvoltából


A WMMusicDistribution egyre erősödő nemzetközi jelenlétével párhuzamosan lehetőséget nyújt független magyar előadók számára, hogy releváns szakmai tapasztalatot szerezzenek külföldön – méghozzá a The Great Escape showcase fesztiválon, Brightonban.


A WMMD fő profilja továbbra is az előadók zenei terjesztésének elősegítése a közismert digitális platformokon (Spotify, Apple Music, YouTube Music stb.) keresztül. Számos további szolgáltatást is nyújt a partnerek számára, megkönnyítve a digitális zenei térben való érvényesülést - legyen szó akár online marketing szolgáltatásról, publishingról vagy személyre szabott tanácsadásról. 


Emellett az elmúlt években több mint 20 millió forint értékben valósultak meg olyan egyedi projektek, amik az előadóik szakmai fejlődését szolgálják. 


A The Great Escape az egyik legrangosabb európai zenei showcase és konferencia, idén május 15. és 18. között kerül megrendezésre Brightonban, programjában 500 előadó lép fel 30 helyszínen. A koncertek mellett a konferencián panelbeszélgetések és előadások is várják az iparág szereplőit, melyek az aktuális trendekre és a nemzetközi zenei piacra való bejutás lehetőségeire fókuszálnak.




A magyar delegáció


A tavalyi esemény után a magyar csapat résztvevői pozitív visszajelzéseket adtak – nemcsak jó buliként könyvelték el, hanem szakmailag is hasznosnak bizonyult számukra. 


A tavalyi delegáció egyik tagja, Lil Frakk például így fogalmazott

 

„Nagyobb betekintést nyertem az angol nyelvterületeken működő zeneiparba. Megdöbbentő volt látni, hogy mennyire máshogy működik kb. minden.”


A WMMD úgy döntött, hogy idén is megvalósítja a projektet, ismét lehetőséget adva 6 feltörekvő hazai előadónak a fejlődésre és tanulásra.


A 2024-es delegáció tagjai: ANUBII$, Beatrick, Buzás Bence, Kollár Dea, Kovács Kristóf, és Viszkeleti Júlia, a Maluridé énekes-dalszerzője.


A kiválasztás folyamatát és az utazás lényegét Sebestény-Gallasz Enikő, a WMMD ügyvezető-tulajdonosa így foglalta össze:


„A listát idén is ugyanazok alapján a szempontok alapján határoztuk meg, mint tavaly: az volt a célunk, hogy olyan előadóknak adjunk lehetőséget, akiknek egy ilyen program valóban hozzá tud járulni a szakmai fejlődésükhöz, a TGE-n szerzett tapasztalatokat hasznosítani tudják a jövőben. Megjártunk jó néhány nemzetközi konferenciát és showcase fesztivált, és arra jutottunk, hogy az előadók hazai piacon túlmutató  ambícióit mi leginkább azzal tudjuk segíteni, ha betekintést engedünk nekik abba a közegbe, ahova el szeretnének jutni. Így meg tudják ismerni a nemzetközi követelményeket, kapcsolatokat tudnak építeni, és nagyobb rálátásuk lesz arra a piacra, amit meg szeretnének célozni.”

 

Fotók: WMMD