Előadó: | Zámbó Jimmy |
---|---|
Album: | A Budapest Sportcsarnokban |
Megjelenés: | 1999 |
Hossz: | 04:25 |
Szövegírók: |
Bradányi Iván |
Kaszás Péter |
|
Kiadó: | Magneoton |
Stílus: | Pop |
Címkék: | Keressük! |
A mesék után, csak pár év talán,
Már széppé fakult, hogy rosszul tanult, egy gyermek.
Még bánt a szó, én nem voltam jó,
Még most sem vagyok, vannak őrült napok, és percek.
Szeress úgy is ha rossz vagyok, ezt majd mindig visszakapod,
Szeress úgy mint egy gyermeket, hisz az vagyok.
Szeress úgy is ha rossz vagyok, vannak őrült pillanatok,
Szeress úgy ahogy itt vagyok, veled.
Késő ma már a mesék után,
Hogy nem változom ezt tőled tudom, nem megy.
Vannak napok, hogy őrült vagyok,
De késő talán, maradok már, gyermek.
Szeress úgy is ha rossz vagyok, ezt majd mindig visszakapod,
Szeress úgy mint egy gyermeket, hisz az vagyok.
Szeress úgy is ha rossz vagyok, vannak őrült pillanatok,
Szeress úgy ahogy itt vagyok, veled.
A mesék után, csak pár év talán,
Már széppé fakult, hogy rosszul tanult, egy gyermek.
Még bánt a szó, én nem voltam jó,
Még most sem vagyok, vannak őrült napok, és percek.
Szeress úgy is ha rossz vagyok, ezt majd mindig visszakapod,
Szeress úgy mint egy gyermeket, hisz az vagyok.
Szeress úgy is ha rossz vagyok, vannak őrült pillanatok,
Szeress úgy ahogy itt vagyok, veled.
Szeress úgy is ha rossz vagyok, ezt majd mindig visszakapod,
Szeress úgy mint egy gyermeket, hisz az vagyok.
Szeress úgy is ha rossz vagyok, vannak őrült pillanatok,
Szeress úgy ahogy itt vagyok, veled.
Az MBH Bank Gourmet Fesztivál zárónapján a kulináris kalandozások és a színházi műfaj improvizatív elemei elegyednek a közönség előtt formálódó gasztro-kulturális élménnyé. A Flódni című előadás „alapanyagait” két összetevő adja: egyrészt Stahl Judit gasztronómiai szakértelme, másrészt neves színészek improvizációs talentuma, a produktum pedig egyedi és megismételhetetlen.
Amit láthatunk, az egy „improvizációs gasztroszínház, sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal” – meséli Stahl Judit, a Flódni előadás megálmodója. A recept pofonegyszerű: elegyítik a színházi rögtönzést, a gasztronómia kultúrtitkait és a hajdani zsidó Budapest történetét. Aztán az improvizációs műfaj négy kiváló színésze tálalja a nézőknek Stahl Judit főztjét. „Pont olyan sül ki belőle, mint egy finom flódni” – meséli Stahl. Az előadást – melynek szituációs ötleteiben jelentős szerepet vállalt Stahl Judit lánya, Stahl-Bohus Hanna is - egy kiváló színészgárda viszi színpadra, így az MBH Bank Gourmet Fesztivál programhelyszínén az improvizációs színjátszás kiválóságai, Jordán Adél, Stefanovics Angéla, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző lépnek majd színre.
Fotó: Gourmet Fesztivál