dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Vészbejárat: Vírus

Vírus

Refr.: Mindenkinek van valami szenvedélye. Az enyém? Az Isten: enyém a béke. Mindenkinek kell valami hajtóanyag. Engem Jézus visz és az átok szalad / engem Jézus visz. Az életem halad.

1. Szárnyalhatsz magasan, heverhetsz mélyen, szidhatod az eget, imádkozhatsz szépen. Nem vagy kivétel: reggeltől estig célpont vagy te is, és az voltál mindíg. A vírus nem kímél, már benned is ott van, elkísér míg szíved egy utolsót dobban, elborít elmét, szemeket vakít, a halálba vezet, ha valaki nem segít.

Refr.: Mindenkinek van valami szenvedélye...

2. "Csak egyszer... az nem bűn" - csábít a csapda. A végső megoldást csak halogatja. Mindent elvesz és amit kínál: átkozott élet - átkozott halál. Ne hidd, hogy magadban erősebb vagy, ez szabadságot ígér, de láncokat ad. Így csak egy valami biztos, ezt te is jól tudod: Vajon készülsz rá? Vagy csak tagadod...

Refr.: Mindenkinek van valami szenvedélye...

3. Szóval nem vagy a fogja. Látom még mosolyogsz. Ma még szabadulni tudnál. De mi lesz ha nem fogsz? Tessék? Majd holnap? Hisz ki tudja, mit rejt a furfangos jövő. Néha meglepi az embert. Már sokakat elnyelt ez a tátongó szakaték, te csak keresed a szélét, nem látod a mélyét, így a későt kutatod. Amíg lehet, nézz szét, vagy megleled a szélét - és mindennek a végét...

Refr.: Mindenkinek van valami szenvedélye...

Bridge: le is út - fel is út. A döntés a válasz, a kiút most van itt - új alapra állhatsz, hát válassz...!

Hírek
Hírek

Lábas Viki profi tánccal lepett meg minket a Margaret Island új klipjében

A Senki nem felel c. dalukhoz forgatott klipben Lábas Viki énekesnő egy fiatal, profi kortárs balettáncossal, Vincze Lotárral mutatja be egy párkapcsolat dinamikáját.

A dalt élőben február 5-én, az Akvárium klubban hallhatja majd a közönség. KATT IDE!

A Margaret Island első táncos klipjének képi világát Szeleczki Rozália rendező és Czár Gergely koreográfus álmodta meg, amiben Viki nem félt kilépni a komfortzónájából: életében először kísérletezett a kortárs tánccal.

A klipforgatást megelőző próbafolyamat során Lábas Viki heteken át rendszeresen járt le a táncosok szegedi próbatermébe, elmondása szerint azonban minden perc megérte, rengeteget adott neki a közös tánc: “Bár mindig is szerettem táncolni, magam is meglepődtem, milyen óriási élményt szereztek számomra a hosszú próbanapok Lotárral és a koreográfusunkkal, Gergővel, akiknek nagyon hálás vagyok, hogy amatőr létemre is szívesen fogadtak engem, és a legnagyobb türelemmel biztattak a nulladik perctől kezdve”, mesél erről az időszakról Viki. “Már nevetve emlékszem vissza az őrületes izomlázra, amit a 3-4 órás próbák után éreztem, most értettem meg csak igazán, mit jelent a ‘tetőtől-talpig’ kifejezés… Kemény volt, de nagyon szeretem a végeredményt. A tánc pedig valódi terápia volt számomra, imádnám, ha valamilyen formában be tudnám építeni az életembe a későbbiekben!”