dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Rúzsa Magdi: Nem vagyok jó neked

Rúzsa Magdi - Nem vagyok jó neked

off off off off off
Ördögi Angyal
Előadó: Rúzsa Magdi
Album: Ördögi Angyal
Megjelenés: 2006
Hossz: 3:05
Szövegírók: Michelle McCord
Rúzsa Magdi
Zeneszerzők: David Berg
Kiadó: CLS
Stílus: Pop-Rock
Címkék: Keressük!
Miről szól a(z) 'Nem vagyok jó neked' dalszöveg ?
A szöveg egy bonyolult kapcsolatról szól, ahol mindkét fél tudja, hogy nem jók egymásnak. Az énekes érzelmi konfliktust él át, hiszen bár tudja, hogy a kapcsolat nem működik, mégis szeretne még egy esélyt adni. Hangsúlyozza, hogy mindkét félnek meg kell osztaniuk félelmeiket és nyitnia kell egymás felé. A dal szerzője azt sugallja, hogy a kapcsolatban lévő félnek meg kell kísérelnie megérteni a másikat, még akkor is, ha ez fájdalmas lehet. A szöveg vége felé a szerző a kapcsolat végét jelzi, amikor kijelenti, hogy ők ketten nem jók egymásnak.
Nyomj egy like-ot ha tetszik ez a rovat!
Megtekintve: Ma 9, összesen 49835 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Nem vagyok jó neked

Hideg éjszaka,
Elindulok haza,
A legtöbb gondolat már a fejemben
Nagy vihart kavar.

Egy régi film, sok elhasznált rím.
Lelkembe karcolt kép, egy játszótér
A vidék legmélyén.

Ref.:Nem vagyok jó neked,
S te nem vagy jó nekem.
Poros képregény,
Mit mindenki félreért.
Csak mondd el mitől félsz,
Nyiss ajtót még!
Mert hidd el, Rád töröm,
Ha mégis kellenél,
Nem vagy jó nekem,
S nem vagyok jó neked.


Vízből bor legyen,
Ha veled még vétkezem.
Mindent elvennél, mi szép emlék,
Hogy csak neked legyen.

De nekem is kell, az a néhány perc
S nem tudom, melletted vagy ellened
De már az egész nem érdekel.

Ref.:Nem vagyok jó neked,
S te nem vagy jó nekem.
Poros képregény,
Mit mindenki félreért.
Csak mondd el mitől félsz,
Nyiss ajtót még!
Mert hidd el, Rád töröm,
Ha mégis kellenél
De nem vagy jó nekem
Neeem
Nem, nem, nem vagy jó nekem

Mondd el mitől félsz,
Nyiss ajtót még!
Mert hidd el, Rád töröm,
Ha mégis kellenél.

Hát mondd el mitől félsz,
Nyiss ajtót még,
Mert hidd el, Rád töröm,
Ha mégis kellenél

De nem vagy jó nekeeem

Nem vagyok jó neked
Hmmm...

Nem vagy jó nekem,

Nem vagyok jó neked...

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Könyv-, bor- és jazzfesztivált rendeznek Balatonfüreden június közepén

Könyvbemutatók, irodalmi beszélgetések és szabadtéri koncertek várják az érdeklődőket a Könyv bor jazz nevű fesztiválon Balatonfüreden június 12. és 16. között.

 

A Kisfaludy Színpadnál egy háromezer kötetes könyvkamion állomásozik majd, ahol a szerzők dedikálják műveiket. Itt lesz mások mellett Fábián Janka és a balatonfüredi származású Karády Anna, akik a romantikus történelmi regényeik révén váltak népszerűvé, dedikál Vida Ágnes pszichológus, aki a Babapszichológia és az Álomba ringató praktikák című könyveivel, illetve a gyermeknevelési és várandósságról szóló blogjáról vált ismertté, valamint találkozhat a közönség Kötter Tamás íróval is.




Rendhagyó irodalomóra keretében mutatkozik be a Helyőrség.ma című antológia. Farkas Wellmann Endre főszerkesztő beszélget Regős Mátyás és Bék Timur költőkkel.


Ezt követően  Szalay-Bobrovniczky Vince író és Szatmári Péter szerkesztő mutatja be A Waldheim-ügy és Ausztria című könyvét. 


Minden nap jazz zene szól majd a Vaszary kertben és a Blaha Lujza utcán felállított szabadtéri színpadokon, borpavilonok, könyvsarok és vendéglátóhelyek kínálata fogadja a látogatókat. Gyerekprogramokon vehetnek részt a legfiatalabbak, a felnőtteket pedig borbemutató és borkóstoló várja. 



Hajdu Klára Quartet


Cserép László beszélt arról is, hogy Herczeg Ferenc A fehér páva című regénye alapján forgatott romantikus játékfilm, a Pacskovszky József által rendezett Majdnem menyasszony összesen nyolc jelölést kapott a Könyv bor jazz fesztivállal egyidőben zajló Magyar Mozgókép Fesztiválon.     


- A filmről az alkotók beszélgetnek majd, köztük Hajdu Tibor, az egyik főszereplő, és bemutatják Frenyó Zoltán filozófus, eszmetörténész Európa című kötetét is - mondta. 


A három Cholnoky fivér, a két író és a geográfus történetét meséli el Géczi János író a Tiltott Ábrázolások Könyvéből című kötetében, melyet maga a szerző mutat be.     


- Antall Józseffel a világszínpadon címmel írt könyvet a rendszerváltozásról és az első szabadon választott miniszterelnökről Kodolányi Gyula. A szerző 1989-től Antall József, majd Boross Péter miniszterelnök külügyi tanácsadója volt, közvetlen közelről szemlélte az akkori eseményeket, ezekből oszt meg néhányat az irodalmi esten - fűzte hozzá. 


Borozgatás mellett ismerhetik meg az érdeklődők Ambrus Lajos-Kovács Gyula Gyümölcsök és praktikák a Tündérkertből című kötetét, a szerzőkkel Figula Mihály borász beszélget majd.  


- Praznovszky Mihály irodalomtörténész Madách-enciklopédia című kötetéről beszél majd, amely egy 372 címszóba sűrített elemzés Az ember tragédiájáról


- fűzte hozzá a szervező, aki kiemelte: a fesztivál minden rendezvénye szabadon látogatható, de néhány program, például a borkóstoló, regisztrációköteles. 



Gyukli Pincészet, Balatonfüred


 

Fotók: Könyv-Bor-Jazz Fesztivál