dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Dynasztija: Éldegélünk

Éldegélünk

Szolnok 5000 dynasztija! JAh!
Ref.:Néha süttetnénk a hasunk mint az amcsik a beach-en de nekünk csak ez jutott sörrel a kézben, néha próbáljuk elhinni,hogy problémánk nincsen , de amíg lehet az életet élvezem.

Rá Tenni még,élni még,szívni még,fújni rá,Tenni még,élni még,inni,örökké élni mert forog még a föld, és nem is kell már több ,csak legyen meg a flört és legyen meg a sör.És ehhez kell még sok many many many many meg a sok nő meg a sok bugi bugi bugi bugi.Forogjon még,éljünk még, csússzunk szét vagy basszuk szét, kurvamind1 csak éldegéljünk még, erre vártam rég, nah mi kellhetne még.
-Nekem semmmi más az élet így vidám.Ha eggyütt a bandám semmi baj nem vár márr rám. mert ha hallod hogy szét vagyunk csószva gyere te is közénk mennyen reggelig a móka a kacagás.Mert nincs szaladgálás,nah megállás, lemezváltás ,vagy kerolás ha látod hogy a mikrofon...az alkohlszint magas és itt midnenki csörög.Senki sem várta még a reggelt de mindenki leszarja ha a Nap már fekelt mert tart még a móka és tart még a móka,ez az éldegélő brigád na ez volt ma. Mint a báró ujra,ugyan azt fújja, a buborékok közt sima az útja.
-Én élem az életem mi másnak az csak álom, a lassú lépteimet gyorsabbra váltom ,Aki ingyen az mellettem aki nem az meg ott hátul ,az életem kölcségei a te nevedre hárul.Itt van olyan ki szétmegy aki tömi aki szívja,nah meg oly aki az éjjszakát egy kólával kibírja.Simán mint a Beach-en napfény az égen 1 pohár a kézben s, eddig a vízben itt nincs ki féltsen,téged se kincsem, csak élek,ahogy élek,nah érted!?

Ref2X.:Néha süttetnénk a hasunk mint az amcsik a beach-en de nekünk csak ez jutott sörrel a kézben, néha próbáljuk elhinni,hogy problémánk nincsen , de amíg lehet az életet élvezem.

Születéstől halálig csak nyomjuk a show-t és nem izgulunk na hát addig van jó élet,még a csajok az ágyban és a csocsó a szájban a pia,az alkalom, a verda garázsban.
Boldogság egészen kezdettől végig mi nem élünk úgy ahogyan elvárják tőlünk.Életvidám alkoholista hobbim a toppon a kritikák nem érdekelnek jobb, ha lekoptok.Nem kell sok pénz hogy jól érezzük magunk, mert a kutyákkal együtt egy nagy család vagyunk ,el lazulunk,így csendben szépen így élünk mi szolnok népe.
Süttetem a hasam mindig nyáron télen azt várom de mindig álljon a káróm,hogyha fekszem a lányon itt van a 3 kutya meg a klikk ,ezek itt együtt töltjük a napjainkat megnehezítik...mert nektek is mindig ez kell meló után szórakozás nincs megállás tekerés gyujtás aztán úszás,földön kúszás.Mint a tulzás itt a tilzás reggeltől estig .....odabaszás nah csá röviden ennyi de nicnsen vége ellazít a szövegem a zene tetejébe.
Itt /itt/ van a Dynaszti ezt /ezt/ kell /kell/ érezni! Ne kérdezdki a leckét úgyis tudom szolnok város M.O. Babylon. paradicsom fennt szinten éldegélünk piázgatunk midnen úgy nappalomból Szolnok város M.O. Babylon

Ref2X.:Néha süttetnénk a hasunk mint az amcsik a beach-en de nekünk csak ez jutott sörrel a kézben, néha próbáljuk elhinni,hogy problémánk nincsen , de amíg lehet az életet élvezem.

Hírek
Hírek

KLIP PREMIER - MITAR HA AKAROD

A 2020-ban megjelent lemez után az idei évet az alkotásra szántuk, több dal is elkészült amiből most az első a Ha akarod címet kapta. A dal egy lírikus, szerelmi történetet mesél el ami tőlünk már megszokott, a hangzást pedig most egy hozzánk képest új, elektronikusabb hangszerelés. A szám producere és a klip rendezője is Závodi Marci akivel nagyon könnyen gyorsan és jó hangulatban történt a közös munka. 
A klip most nem egy konkrét történetet hanem inkább egy hangulatot mutat be amihez hozzá segített hogy pont kifogtuk az egyetlen rossz idős hétvégét. A forgatás viszonylag sok helyszínen zajlott, Szentendre és Surány több pontján. A munkákkal ezzel nem is állunk le, készülnek az új dalok ésDecember 18-án Living Roomban tartjuk az év végi önálló koncertünket ahova mindenkit szeretettel várunk.