dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Garázsmenet: Nem Lehetsz

Garázsmenet - Nem Lehetsz

off off off off off
Album: nincs kép
Előadó: Garázsmenet
Album: Keressük!
Szövegírók: Lőcsei Bence
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: Keressük!
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 6, összesen 3384 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Nem Lehetsz

Álltam a ködben vagy fehér füstben
Hullalében ki tudja már
Mit érted tettem véremben volt
Véremet adtam és vérem vár.

Valahol egy esküt tettem
Útközben hogy ne lássák
Lemondtam egy kínról egyszer
Mit rongyosra téptem már.

REF:

Előttem bánat mögöttem tél
Kinek kell hinnem ha mindenki fél
Bánatból jöttem de kihűlt az ágy
Kihűltem én is, semmi nem fáj


Eltettem a bal zsebembe
Mit oly sok ember hajtogat.
Előveszem jókor rosszban
Ha minden kötél elszakad.

Így jó élni nem kell félni
Hogy elragad a gondolat.
Élhetek is, halhatok is
Sírom halkan hívogat.

REF.


Álltam a ködben vagy fehér füstben
Hullalében ki tudja már
Mit érted tettem véremben volt
Véremet adtam és vérem vár.

Így jó élni nem kell félni
Hogy elragad a gondolat.
Élhetek is, halhatok is
Sírom halkan hívogat.

REF.


Könnyek mossák arcom, folyóban állok kézen
Feladom minden harcom, küzdöttem s mégse vérzek…

Könnyek mossák arcom, folyóban állok kézen
Feladom minden harcom, küzdöttem s mégse vérzek…

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Áció, káció, Gyerek Sziget

A vakáció idén is a Generali Gyerek Szigeten kezdődik, ahol a három napon át énekesek, zenészek, bohócok, artisták, mesteremberek lepik majd el a Hajógyári-szigetet, de akkor se lepődjünk meg, ha egyszer csak vásári forgatagban találjuk magunkat vagy számháborúzó cserkészekbe és morzézó amatőr rádiósokba botlunk. Újdonságok, régi kedvencek, móka, kacagás három napon át Óbudán, június 21-23. között, amikor a szervezők családokat várnak ingyenes programokkal reggel 10-től este 6-ig.

 

A népszerű Generali Nagyszínpadon már péntek délelőtt kezdődnek a koncertek a Kiflihajó produkciójával, délután pedig fellép az örök kedvenc, Halász Judit. A három nap alatt, láthatjuk majd az Apacuka együttest, a Kiskalászt és zenél Farkasházi Réka és a Tintanyúl is. Igazi zenei csemegének ígérkezik a Grecsó Krisztián gyerekverseire épülő zenés-táncos-verses gyerekelőadás, ahol még Grecsó Krisztián is táncra perdül majd a gyerekekkel.

 

A Gyerek Sziget szervezői hagyományosan kicsik és nagyok számára is pazar programokkal készülnek. A legifjabbakat Babajátszóházzal várják, ahol nem csak játékra és pihenés van lehetőség, de szakemberek mozgásfejlesztéssel, tanácsadással is a szülők rendelkezésére állnak. A mozgás szeretetének átadása mindig fontos szerepet kap a programok összeállításában, így több újdonsággal, többek közt a Gymnathlon programmal is bővült a sportos programok sora.  Ez a gyermekeknek szóló sportprogram az átfogó testi fejlődés és az erős érzelmi megerősítés elvein alapul, célja, hogy egy életre szóló sportszeretetet alakítsanak ki a következő generációkban.

 

Az anyukákat a Maminbaba hordozós fitness program várja, ahol az órák alatt a babák a hordozóba kötve anyukájukon, vagy pocakban ringatóznak. Az energikus lurkókat mindhárom napon várja az Óriás Ugrálóvár és a Generali Akadálypálya – itt ifjú Ninjaként próbálhatják ki magukat a 15 elemes akadálypályán, és mutathatják be bátorságukat, ügyességüket, amiért akár oklevelet is kiérdemelhetnek. Sőt, a gyerekek levezethetik az energiát egy kalandos számháborúval is, a Gyerek Szigeten évek óta jelenlévő Cserkésztáborban.

 

Izgalmas időutazásra invitál a Kukutyin, ahol régi mesterségek elevenednek majd meg, az Állatsimogatóban a vidék állataival találkozhatunk, a Kézműves Palotában pedig az alkotókedvűek találhatnak remek elfoglaltságokat.

 

A Generali Nagy Családi Kalandjáték egy izgalmas hatállomásos játék, melynek során a gyerekek találkozhatnak ügyességi, logikai és kreatív feladatokkal is, sőt, megtanulhatnak jól segíteni is. A játék végén pedig a The Human Safety Net Adománybüfében lesz lehetőség egy jó ügyért palacsintát, limonádét, hot dogot fogyasztani – a cél egy különleges, nyári szülő-gyermek tábor megvalósítása a nehéz helyzetben lévő családok számára.

 

A Gyerek Paradicsomban a világ a környezetvédelem, fenntarthatóság körül forog, de a mézgyűjtés, vadonlesés, tereplépkedés mellett izgalmas Gasztrokalandok is várnak ránk, ahol például a saját receptfüzetünket is elkészíthetjük, amiben friss fűszernövények, új ötletek és inspirációk is helyet kaphatnak. Lehet majd kertészkedni, madarakkal ismerkedni, papírmeríteni, sárkányt lengetni és a megunt pólónk is újjászülethet táska formájában.

 

A Gyerek Szigeten mindig van egy kis cirkusz, de ez olyan, ami miatt a szülők öröme is felhőtlen. Karamella cirkuszvilágában bohóctréfák, bűvészmutatványok, zsonglőrtrükkök mulattatják a nagyérdeműt, és ha akad a gyerekek között önkéntes bohóctanonc, porondra is kerülhet. Rolando Bűvészmester és Társa a legtitkosabb trükkökkel készülnek, amelyekbe csak szigorú titoktartás vállalásával avatják be a bátrabbakat. A Kezes-lábas Játszóházban roncsbringákból született játékokkal, biciklivel hajtott „bármikkel”, azaz a hálózati elektromos áramtól független kerékpáros eszközökkel tehetjük próbára magunkat.

 

A Generali Gyerek Sziget háromnapos fesztiválja idén is felhőtlen szórakozásról, kalandokról és új élményekről szól, részletes programért irány a www.gyereksziget.hu oldalra, élményekért pedig a Hajógyárira!


Fotó: Gyerek Sziget