dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Vészbejárat: Nem vagyok

Nem vagyok

refr: Sok minden nem vagyok, az illúzióim sem túl nagyok, de egyet bátran állítok: úgy ahogy vagyok Jézus elfogadott!

1. Kár a gőzért, az energiáért, ezért az egész agymosásért. Hiába mondják, nyomatják, a képernyőből sugározzák. Nem vagyok luk szkájvóker, nem rokonom a denevérember, nincs illúzióm, se lézerkardom. Pisztoly helyett a szavamat tartom. Nem vagyok Petőfi Sándor, a rím néha kín, de az üzenet bátor. Bár nem vagyok én a Bredpitt, életem csendes, és meghitt. Nem vagyok gengszter, csak egy kis ember. A jót ismerem. A gagyi, mondd, mér kell? Nem vagyok isten, nem vagyok majom, én hadd legyek én - na ez a bajom...

refr: sok minden nem vagyok ...

2. A zsebem nincs tele, a cipőm se fényes, a lábméretem is csak 44-es. Nem vagyok Einstein, az ikúm? az átlag. A bicepszemtől sem mész falnak. Nincsen bombám, nincsen késem, ha nem gyengét, akkor az igazat védem. A hírnév sem érték, csupán egy eszköz, nem adjuk fel, ha a válasz: nem, kösz… Jól hallod, sok minden nem vagyok, de éjszaka nyugodtan alhatok. Értékes vagyok, nem kell félnem, mert Isten fia meghalt értem. Vele a szívem van tele, a jövőm is fényes. Az ilyen ember bármire képes. Még van kegyelem, de az idő véges, élj hát vele, hogy igazán éljhess!

refr: sok minden nem vagyok…

Hírek
Hírek

Lábas Viki profi tánccal lepett meg minket a Margaret Island új klipjében

A Senki nem felel c. dalukhoz forgatott klipben Lábas Viki énekesnő egy fiatal, profi kortárs balettáncossal, Vincze Lotárral mutatja be egy párkapcsolat dinamikáját.

A dalt élőben február 5-én, az Akvárium klubban hallhatja majd a közönség. KATT IDE!

A Margaret Island első táncos klipjének képi világát Szeleczki Rozália rendező és Czár Gergely koreográfus álmodta meg, amiben Viki nem félt kilépni a komfortzónájából: életében először kísérletezett a kortárs tánccal.

A klipforgatást megelőző próbafolyamat során Lábas Viki heteken át rendszeresen járt le a táncosok szegedi próbatermébe, elmondása szerint azonban minden perc megérte, rengeteget adott neki a közös tánc: “Bár mindig is szerettem táncolni, magam is meglepődtem, milyen óriási élményt szereztek számomra a hosszú próbanapok Lotárral és a koreográfusunkkal, Gergővel, akiknek nagyon hálás vagyok, hogy amatőr létemre is szívesen fogadtak engem, és a legnagyobb türelemmel biztattak a nulladik perctől kezdve”, mesél erről az időszakról Viki. “Már nevetve emlékszem vissza az őrületes izomlázra, amit a 3-4 órás próbák után éreztem, most értettem meg csak igazán, mit jelent a ‘tetőtől-talpig’ kifejezés… Kemény volt, de nagyon szeretem a végeredményt. A tánc pedig valódi terápia volt számomra, imádnám, ha valamilyen formában be tudnám építeni az életembe a későbbiekben!”