dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Szimpla Kárpáci: Szomorú füzfa alatt

Szomorú füzfa alatt

Intro

Bömböl az ég most velem sirat
De nem vetem meg a pártfogómat
Tudja,hogy ilyenkor szűkség van erre
Hová tűntél ,mond el merre..
Semmim lettél de lehettél volna mindenem
Éreztem súlyát,most üres lett tenyerem
Trónusod volt uralhattad volna
Egy rosszul tett lépés lefújtalak róla .


Szakasz 1

Az eső hull és tiszta arcán lepereg a könny
A srác már másé, egy újabb lányé mert így írja a könyv
Valaha mesébe illő szerelem volt de minden véget ért
Őrült lélek hagyd a könnyet hisz sírni nincs miért

Refr

Szomorú fűzfa alatt áll egy gyönyörű lány
Szomorú fűzfa árnyékában valakire vár
A kedvesét siratja , ő volt mindene
Messzi útra indult nincsen már vele.

Szomorú fűzfa árnyékában ott a lány
Szomorú fűzfa árnyékában hiába vár
A kedvese már távol ö volt mindene
Messzi útra indult nincsen már vele..


Szolo

Bömböl az ég valakit sirat
A nagykönyvbe bekerül egy újabb irat
A kedvese távol messze e fától
Így más fejére kerül a fátyol
Hófehér ruha az oltár előtt
Nem hívta senki a fekete felhőt
Könnycsepp tűnj a lány arcáról
Így mindenki tud lelki harcáról

Bridge

Valaha mesébe illő szerelem volt de minden véget ért
Őrült lélek hagyd a könnyet hisz sírni nincs miértRefr


Szomorú fűzfa alatt áll egy gyönyörű lány
Szomorú fűzfa árnyékában valakire vár
A kedvesét siratja , ő volt mindene
Messzi útra indult nincsen már vele.

Szomorú fűzfa árnyékában ott a lány
Szomorú fűzfa árnyékában hiába vár
A kedvese már távol ö volt mindene
Messzi útra indult nincsen már vele.. ó vele.

Hírek
Hírek

Parov Stelar Debrecenben: jön a Campus jubileum

Immár a tizenötödik Campus Fesztiválra készül Debrecen


Ebből az alkalomból szinte napra pontosan 12 évvel az első látogatása után Marcus Füreder, azaz Parov Stelar visszatér a debreceni Nagyerdőre. Az 1920-as évek jazzhangzását elektronikus zenével vegyítő ‘electroswing’ stílus elsőszámú úttörője zenekarával, július 21-én érkezik a jubileumi Campusra.

Ausztria legismertebb művészének külföldi karrierje Magyarországon indult el, azóta évről-évre eljön hazánkba, ráadásul nem először jár Debrecenben, 2011-ben már a fesztivál nagyszínpados fellépője volt. A Campusra látványos, vizuális élményekben gazdag, lélegzetelállító műsorral készül, melyhez tökéletesen eredeti és összetéveszthetetlen hangzás, jellegzetes zenei világ párosul majd.
Ezzel kialakult a Campus idei nagyszínpadának headliner-sora, Parov Stelar mellett a német sztár-dj Robin Schulz, valamint a sanzon, a jazz és a soul stíluskeverékében utazó francia díva, ZAZ is az idei fesztivált erősíti. Mindkét előadó listavezető, slágereiket milliók követik és hallgatják világszerte, Schulz július 20-án, míg Zaz július 22-én lép fel a fesztiválon.

A világsztárok mellett néhány további izgalmas nemzetközi előadó neve is nyilvánossá vált


A Campuson lép fel André Tanneberger - közismert nevén ATB - a német DJ fenomén, aki a '90-es évek óta folyamatosan a nemzetközi elektronikus zenei szcéna elitjébe tartozik. Jön Kelet-Európa legőrültebb rappere, az észt származású Tommy Cash, az ukrán stoner-rock ikon Stoned Jesus zenekar, a technot élő hangszerekkel és pszichedelikus rockkal és blues-zal vegyítő angol Kerala Dust, valamint 


a dance-díva Minelli, aki 2021-ben a ’Rampampam’ című slágerével azonnal feliratkozott a nemzetközi slágerlistákra.

A Campus Fesztivált idén tizenötödik alkalommal rendezik meg, a jubileumi évre a szervezők számos extrával és meglepetéssel készülnek. A hat legnagyobb zenei programhelyszín felhozatala immár napi bontásban elérhető, ebből is kirajzolódik, hogy 


a Campus a legváltozatosabb és legbevállalósabb zenei kínálatú fesztivál lesz, amely a populáristól az undergroundig minden ízlést kielégít.


Tavalyhoz hasonlóan önálló színpadot kap a Z generáció kedvenc stílusirányzata, a hiphop, a rap és a trap világa. Egyedülálló módon kiemelt helyszínen várja a látogatókat a rock- és metalzene a hazai színtér állócsillagaival, élő rock-, metal- és blueslegendákkal és új tehetségekkel. 


A csemegékben bővelkedő zenei kínálat mellett az egyéb művészeti ágak iránt érdeklődők sem fognak unatkozni, összesen négyszáznál is több program szerepel a kínálatban.A 2023. július 19-én kezdődő jubileumi rendezvény négy este páratlan nagyerdei környezetben, az ország legjobban felszerelt és legárnyékosabb fesztiválhelyszínén várja majd a látogatókat. 


A Campus ma már Magyarország egyik legnagyobb nyári kulturális eseménye, amelyre az indulásakor még csak mintegy 27 ezren, tavaly pedig összesen már 116 ezren látogattak el. A rendezvény az évek során folyamatosan bővült. Sokan emlékezhetnek még rá, hogy 2001-ben Vekeri-tó Fesztiválként indult az esemény, majd 2007-ben - elnyerve az Egyetemisták és Főiskolások Országos Találkozójának (EFOTT) rendezési jogát - már sokkal nagyobb léptékben valósult meg a Debrecentől néhány kilométerre található Erdőspusztákon. 2008-ban még ugyanezen a helyszínen, de már Campus Fesztivál néven várta a látogatókat, 2009-ben pedig a Nagyerdőre költözött és azóta a Debreceni Egyetemmel karöltve, Debrecen városának támogatásával (a járványhelyzettel terhelt 2020. év kivételével) minden nyáron egyre több és több ember számára biztosított biztonságos, színvonalas és felszabadult kikapcsolódási lehetőséget. 


A tizenötödik Campus Fesztivál részletes programja itt.


Kedvezményes bérletek és napijegyek március 31-ig itt.
 

 Fotó: Campus fesztivél hivatalos