dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Kowalsky meg a Vega: Jonny Cash Club

Kowalsky meg a Vega - Jonny Cash Club

off off off off off
Forradalom Rt.
Előadó: Kowalsky meg a Vega
Album: Forradalom Rt.
Megjelenés: 2006
Hossz: 1:35
Szövegírók: Balázs Gyula
Kowalsky Balázs Gyula
Dajka Krisztián
Zeneszerzők: Keressük a zeneszerzőt!
Kiadó: CLS Records
Stílus: Keressük!
Címkék: Keressük!
Megtekintve: Ma 3, összesen 13392 alkalommal
Tartalom
Dalszöveg

Jonny Cash Club

Nem vagy király, és nem vagyok Isten
Amim van ez a dal, ennyi minden
Ami van csak, csak hogy örülj, szeress lenni
Egyszerű és profán
Tudom, hogy Te sem vársz semmi mást
Csak, hogy igazat és tisztán láss
Mert, az élet a Földön különös rejtvény
Hogy kinek mi a szép csak vélemény, nem tény.
És nincs gonosz, csak a részeredmény lehet kicsit rossz.
Most mondd el, hogy mire gondolsz
Van hős, de nincs kemény
Vagy ha kemény a szív nem marad remény...
...mert megjártam a poklot és...
Nincs semmim az égvilágon
Nincs semmim a nagyvilágon más
Nincs semmim az égvilágon
Nincs semmim a nagyvilágon más
Nincs semmim az égvilágon
Nincs senkim a nagyvilágon más

Nincs semmim a nagyvilágon
Nincs senkim az égvilágon más

előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Hírek
Hírek

Magyar delegáció a brightoni fesztiválon

Újabb magyar tehetségek jutnak el a The Great Escape-re a WMMD jóvoltából


A WMMusicDistribution egyre erősödő nemzetközi jelenlétével párhuzamosan lehetőséget nyújt független magyar előadók számára, hogy releváns szakmai tapasztalatot szerezzenek külföldön – méghozzá a The Great Escape showcase fesztiválon, Brightonban.


A WMMD fő profilja továbbra is az előadók zenei terjesztésének elősegítése a közismert digitális platformokon (Spotify, Apple Music, YouTube Music stb.) keresztül. Számos további szolgáltatást is nyújt a partnerek számára, megkönnyítve a digitális zenei térben való érvényesülést - legyen szó akár online marketing szolgáltatásról, publishingról vagy személyre szabott tanácsadásról. 


Emellett az elmúlt években több mint 20 millió forint értékben valósultak meg olyan egyedi projektek, amik az előadóik szakmai fejlődését szolgálják. 


A The Great Escape az egyik legrangosabb európai zenei showcase és konferencia, idén május 15. és 18. között kerül megrendezésre Brightonban, programjában 500 előadó lép fel 30 helyszínen. A koncertek mellett a konferencián panelbeszélgetések és előadások is várják az iparág szereplőit, melyek az aktuális trendekre és a nemzetközi zenei piacra való bejutás lehetőségeire fókuszálnak.




A magyar delegáció


A tavalyi esemény után a magyar csapat résztvevői pozitív visszajelzéseket adtak – nemcsak jó buliként könyvelték el, hanem szakmailag is hasznosnak bizonyult számukra. 


A tavalyi delegáció egyik tagja, Lil Frakk például így fogalmazott

 

„Nagyobb betekintést nyertem az angol nyelvterületeken működő zeneiparba. Megdöbbentő volt látni, hogy mennyire máshogy működik kb. minden.”


A WMMD úgy döntött, hogy idén is megvalósítja a projektet, ismét lehetőséget adva 6 feltörekvő hazai előadónak a fejlődésre és tanulásra.


A 2024-es delegáció tagjai: ANUBII$, Beatrick, Buzás Bence, Kollár Dea, Kovács Kristóf, és Viszkeleti Júlia, a Maluridé énekes-dalszerzője.


A kiválasztás folyamatát és az utazás lényegét Sebestény-Gallasz Enikő, a WMMD ügyvezető-tulajdonosa így foglalta össze:


„A listát idén is ugyanazok alapján a szempontok alapján határoztuk meg, mint tavaly: az volt a célunk, hogy olyan előadóknak adjunk lehetőséget, akiknek egy ilyen program valóban hozzá tud járulni a szakmai fejlődésükhöz, a TGE-n szerzett tapasztalatokat hasznosítani tudják a jövőben. Megjártunk jó néhány nemzetközi konferenciát és showcase fesztivált, és arra jutottunk, hogy az előadók hazai piacon túlmutató  ambícióit mi leginkább azzal tudjuk segíteni, ha betekintést engedünk nekik abba a közegbe, ahova el szeretnének jutni. Így meg tudják ismerni a nemzetközi követelményeket, kapcsolatokat tudnak építeni, és nagyobb rálátásuk lesz arra a piacra, amit meg szeretnének célozni.”

 

Fotók: WMMD