dalszöveg, előadó kereső
Dalszöveg, előadó kereső
előadó, zeneszöveg betűválasztó
Válassz előadót:
0-9
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z
Tartalom
Enemies of the State: Nincs más hátra

Nincs más hátra

Téveszmében hiszel, és sötétben botorkálsz
Elvakít az öröm a legyőzhetetlen boldogság
Kiábrándít, hogy ezt mondom de, lásd be, tévedtél
Mint mindannyian te is az élettel szembe kerültél

Eldől az első dominó, láncszemet alkotnak a problémák
Pont akkor mikor már végre, minden sebedet befoltoztál
Egyik követi a másikat és polcokra kerül mind
Ez így megy napokon keresztül és megtelik az összes szint

És ha már tényleg úgy érzed
Ez túl sok egyszerre
És csak napról napra élsz
Mindentől szenvedve
Ennél rosszabb már nem jöhet
Te tényleg úgy találod
Akkor rád cáfol az élet és
Beléd rúg a legjobb barátod

Minden este Könnyes szemmel, fájdalommal alszol el
Könyörögsz az életnek, hogy reggel had ne ébredj fel
De te mindig felébredsz, élj csak tovább szenvedéssel
És ekkor döntesz, belátod nincs más hátra harcolnod, kell!Problémák, gondok örök körforgás melyek egymásra halmozódva kínozzák létünket. Miért van az hogy egyből egy rakás gond zuhan a nyakunkba és ezeket feldolgozva, újabb és újabb gondok terhelik így is nehéz életünket. És tényleg ha már ennél rosszabbat már el sem tudsz képzelni, akkor cáfol rád az élet, és bebizonyítja hogy nem ismer határokat. De legyünk erősek és bizonyítsuk be, hogy mindent meg tudunk oldani. �harcolnod kell�!!!

Hírek
Hírek

Lábas Viki profi tánccal lepett meg minket a Margaret Island új klipjében

A Senki nem felel c. dalukhoz forgatott klipben Lábas Viki énekesnő egy fiatal, profi kortárs balettáncossal, Vincze Lotárral mutatja be egy párkapcsolat dinamikáját.

A dalt élőben február 5-én, az Akvárium klubban hallhatja majd a közönség. KATT IDE!

A Margaret Island első táncos klipjének képi világát Szeleczki Rozália rendező és Czár Gergely koreográfus álmodta meg, amiben Viki nem félt kilépni a komfortzónájából: életében először kísérletezett a kortárs tánccal.

A klipforgatást megelőző próbafolyamat során Lábas Viki heteken át rendszeresen járt le a táncosok szegedi próbatermébe, elmondása szerint azonban minden perc megérte, rengeteget adott neki a közös tánc: “Bár mindig is szerettem táncolni, magam is meglepődtem, milyen óriási élményt szereztek számomra a hosszú próbanapok Lotárral és a koreográfusunkkal, Gergővel, akiknek nagyon hálás vagyok, hogy amatőr létemre is szívesen fogadtak engem, és a legnagyobb türelemmel biztattak a nulladik perctől kezdve”, mesél erről az időszakról Viki. “Már nevetve emlékszem vissza az őrületes izomlázra, amit a 3-4 órás próbák után éreztem, most értettem meg csak igazán, mit jelent a ‘tetőtől-talpig’ kifejezés… Kemény volt, de nagyon szeretem a végeredményt. A tánc pedig valódi terápia volt számomra, imádnám, ha valamilyen formában be tudnám építeni az életembe a későbbiekben!”